FÜLES

Balesete után tudta meg Bódi Csabi, hogy újra édesapa lesz

Az énekes és felesége nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött.
  • Szerző: sv

A mai napig nehezen dolgozza fel Bódi Csabi a több mint fél évvel ezelőtti szerencsétlen balesetét, amikor menet közben kigyulladt az autója. Az énekes napokig nem tudott aludni, ám mégis hálát ad az égnek, hogy időben ki tudott szállni a lángoló járműből, ugyanis utána tudta meg, hogy harmadszorra is édesapa lesz.

Csabiék nem terveztek több gyermeket, a mulatós zenésznek időbe telt, mire feldolgozta a gólyahírt, de most már alig várja, hogy megszülessen a kicsi.

"Miután megtörtént ez a balszerencse velünk, utána kaptam a hírt, hogy gyermekünk születik.

Ha nem tudtam volna kiszállni a lángoló autóból időben, akkor sosem tudtam volna róla, hogy lesz még egy gyermekem.

A mai napig hálát adok az égnek, hogy nem történt nagyobb bajom, mert tényleg csak pár másodpercen múlt az életem!" - kezdte Csabi, aki azt is elárulta, hogy születendő kislányuk szépen áthúzta a számításukat az új házukkal kapcsolatban. Mikor elkezdtek építkezni, nem számoltak azzal, hogy több szobára lesz szükségük, ezért csak fiaik kaptak külön teret a lakásban, babájuk pedig velük lesz egy szobában.

Ha kíváncsi vagy, hogyan készül a család a kicsi érkezésére, és milyen különleges ajándékkal tértek haza Dubajból, akkor keresd a %% napilap szerdai számát!

 

És ezeket olvastad már?