HŰHA

Bochkor Gábornak máris új szerelme van? Erről a nőről suttognak

A szakítás fájdalmát egy fiatal lány próbálja meg feledtetni az 54 éves rádióssal...
  • Szerző: Ripost

Bár nem házasodtak össze, hivatalos papír nélkül is családként éltek Bochkor Gáborék. A közvélemény álompárként tartotta őket számon, ezért is hatott derült égből villámcsapásként a hír: Várkonyi Andrea a nyáron elköltözött közös otthonukból. A Bors úgy értesült, hogy az 54 éves rádiós éle­tében már felbukkant egy másik nő.

Egy nála jó­val fiatalabb nő tűnt fel mellette az elmúlt hónapokban. Azt nem tudni, mennyire komoly, de az biztos, hogy bensőséges az új kapcsolat – közölte egy bennfentes.

Mivel Andrea és Gábor kapcsolata baráti maradt, valószínűleg az új partnereket sem titkolják egymás előtt. Ez különösen annak fényében valószínű, hogy korábban sem telepedtek rá egymásra. Ha valaki egy kis szabadságra, „levegőre” vá­gyott, azt őszintén elmondta párjának, és ha arra volt szüksége, egyedül utazott el pihenni.

Kapcsolatuk mégsem volt laza, és ez elsősorban a ma 11 éves közös gyereknek, Nórinak köszönhető, akit mind a két szülője rajongva szeret. Bochkor egy interjúban nem titkolta, hogy egy idő után lányuk lett közöttük a legfőbb összetartó erő: – A gyerek nagyon fontos szerepet ját­szott abban, hogy véglegesítsük ezt a kapcsolatot. Nem vagyok biztos abban, hogy ha Nóri nem született volna meg, akkor mi még mindig együtt lennénk – mondta Lovász László Lakástalkshow című műsorában a rádiós.