SZTÁRDZSÚSZ

Boch­kor után sza­ba­don: sztá­rok, akik meg­vál­toz­tat­ták a kül­se­jü­ket

A rá­diós új fri­zu­rája már egy hete láz­ban tarja a köz­vé­le­ményt. Ennek ap­ro­pó­ján szed­tük össze azo­kat a hazai hí­res­sé­ge­ket, akik szin­tén a szép­ség­ipar eme remek le­he­tő­sé­gé­vel élnek.
  • Szerző: bdf

Amint a megírta, a legendás rádiós nemrégiben őszes hajkoronáját szőkére változtatta, és azt is megtudtuk, hogy nem festéket, csupán hajszínezőt használt. Persze az előbbivel sem lenne gond, hiszen sok hazai és külföldi híresség változtatja meg eredeti hajszínét így vagy úgy. Igaz, a férfiak esetében nehezebben emésztik meg itthon ezt a fajta változást...

Bochkor Gábor: Nem festék, hanem színező

Fotó: Szabolcs László
EZT OLVASTAD MÁR?

A legendás rádiós vasárnap este mutatta meg új frizuráját a tévéképernyőn. Azóta pedig mindenki róla beszél. "Ez nem festék, hanem hajszínező" - szögezte le a lapunknak Bochi, aki viccesen hozzátette: kollégái az Önindítóban aranyszőke haja miatt Pintér Tenyához hasonlítják. Egyébként meg nem foglalkozik a fanyalgókkal, ő nagyon jól érzi magát a bőrében.

Oszter Sándor: Fontos a külsőm

Fotó: Korponai Tamás

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színész a szakmája miatt is fontosnak tartja, hogy mindig jól nézzen ki.Hiába vagyok hetvenéves, ettől még odafigyelek magamra. Fontos a külsőm és a megjelenésemre is sokat adok. A hajam már őszül, de nem mindenütt fehér, ezért gyakran használok hamvasító bemosót. Az első használat után nagyon látványos tud lenni, szinte lilának tűnik, de aztán szép fehér színt ad" – árulta el Oszter Sándor.

Kiss Endi: Még a körmömet is kilakkozom

A Hooligans dobosa még a körmeit is kifesti, ha úgy tartja kedve. „A rock and roll megengedi, hogy férfi létemre fessem a hajam, sőt ha úgy tartja kedvem, akár a körmömet is kilakkozzam. Amúgy ma még valaki azt hiszi, hogy csak a nők adhatnak magukra?" – tette fel a költői kérdést Kiss Endi, aki szerint csak az a fontos, hogy ízlésesen nézzen ki az ember.

Korda György: Nem bűn, ha valaki festi a haját

Fotó: Markovics Gábor

A legendás énekes 70 éves kora óta használ hajszínezőt. Ő így érzi jól magét a bőrében. "Színezőt használok, festéket soha, mert - ami engem illet - az utóbbit kicsit túlzásnak érzem. Én úgy érzem jól magam, ha nem teljesen ősz a hajam, hanem egy kicsit mákos. Ezért kéthavonta bemosatom. De egyébként a festék sem bűn. Miért ne festhetné be akárki, akármilyenre a haját? Én kilenc éve használok, elfedi, hogy teljesen ősz vagyok. Nekem így tetszik. Ez aránylag természetes és hihető" - mondta el a -nak a legendás énekes.

Lányi Lala: A színpadi jelenlétem miatt vállaltam be

Fotó: Kovács Gábor

Az énekes korábban platinaszőke volt, ma már csak melíroztat. "Az embernek vagy van rá igénye, vagy nincs. Én a 90-es években a színpadi jelenlétem miatt vállaltam be a platinaszőkét. De igazság szerint sok éve nem festem már, csak melíroztatok. Ha valakinek a korral változik a hajszíne, és ezt szeretné elfedni, az valószínűleg hiúsági kérdés. Én is nyilván jobban örülnék neki, ha előbb őszülnék, mert akkor nem kéne melíroztatni" - viccelődött a -nak az énekes.

Eközben a címlapon