SHOWBIZ

Boch­kor Gábor megint be­szólt a túl­sú­lyos nők­nek

Boch­kor Gábor nem ta­nult ko­rábbi hi­bá­já­ból, és a ja­nu­ári bot­rány után most meg­is­mé­telte ki­je­len­té­sét, mellyel akkor ma­gára ha­ra­gí­totta a túl­sú­lyos nőket. A rá­diós Hajdú Péter új mű­so­rá­ban, a Show­time-ban re­me­kelt.
  • Szerző: Buster

Hajdú Péter vasárnap startoló új műsora, a Showtime egyik vendége Bochkor Gábor lesz. A két média-fenegyerek beszélgetésében szó lesz a rádiós év eleji botrányáról, amikor kemény beszólásaival nők ezreit sértette meg.

Bochi azonban a Showtime felvételén sem kért bocsánatot, sőt, ismét kifejtette kemény véleményét a súlyfelesleggel küzdő nőkkel kapcsolatban. Mindez újfent Pierce Brosnan feleségének alázását jelentette többnyire.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)

Tette ezt úgy, hogy fogalma sincs, mi is okozhatta Keely Shaye valóban látványos súlygyarapodását. A pletykák szerint ugyanis nem csak arról van szó, hogy az asszony két szülés után nem tudta visszanyerni korábbi alakját. A háttérben hormonális, esetleg pajzsmirigy- problémákról suttognak. Mindez Gábort nem igazán érdekli, és kitart amellett, hogy azok a nők vagy éppen férfiak, akik elhanyagolják magukat egy kapcsolatban és elhíznak, igénytelenek és nem tisztelik a szerelmüket.

Brosnan annak idején elvett egy valóban gyönyörű nőt, ez tény. De képzeljük csak el, hogy milyen ma náluk egy reggeli! Ülnek egymással szemben az asztalnál, és amíg Pierce egy salátát falatozik, addig a neje betol egy hatos fánkot

- gúnyolódott Bochkor.

Szóval a Music FM műsorvezetője a vasárnapi Showtime után ismét készülhet a visszavágásokra és a támadásokra. Teljesen jogosan.