HŰHA

Boch­kor-bot­rány: Scho­bert Norbi végre ki­mondta, amire ezrek gon­dol­nak!

To­vább gyű­rűz­nek Boch­kor Gábor élő rá­dió­adás­ban tett "kövér nős" meg­jegy­zé­sé­nek hul­lá­mai. Ez­út­tal Scho­bert Nor­bert osz­totta meg gon­do­la­tait ra­jon­gó­i­val az ügy­ről a fa­ce­book ol­da­lán.
  • Szerző: M. Elek

Bochkor Gábor becsmérlő kijelentésein ezrek háborodtak fel. A rádiós felesége ugyan próbálta egy terjedelmes kommentben megvédeni férjét, de az is csak olaj volt a tűzre. Ezután egy volt kollégája pirított rá a rádiós fenegyerekre, majd ennek nyomán Molnár Anikó, Bochkor korábbi kedvese is alaposan beolvasott neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most Schobert Norbert osztotta meg gondolatait az üggyel kapcsolatban, ugyanis korábban őt is támadták már néhány hasonló, óvatlan mondata miatt, így van némi tapasztalata. Norbi azóta levonta a tanulságokat így nem vádolható azzal, hogy belekotnyeleskedik a dologba.

Ráadásul egészen mást jelent a fitneszguru szájából, hogy "kövér vagy", mint egy lassan botrányhőssé váló, öregedő, rádiós fenegyerekéből.

Bár hosszan fejtegeti véleményét, Schobert Norbert végre kimondja, amire már ezrek várnak napok óta:

Egy pár gondolat a Bochkor eszmefuttatásról...Engem anno két dologért támadtak be:1. Egy fel nem ismerhető fotó há... Közzétette: Norbi Update – 2016. február 14.
A lényeg: "Bocsi hibázott, de biztos volt benne jószándék és részigazságok is. Egy dolgot kell tennie. Kiállni és annyit mondani: Ember vagyok. Bocsi!"