FÜLES

Csak most de­rült ki: ismét gyer­me­ket vár a leg­dö­gö­sebb sztár­pár

Blake Li­vely férje, Ryan Rey­nolds film­jé­nek pre­mi­er­jén nagy po­cak­kal je­lent meg.
  • Szerző: Ripost

Egy ideig nem láthattuk Blake Lively színésznőt, csütörtökön pedig kiderült, hogy miért. Este mutatták meg be a New York-i Time Square-en a Pokémon – Pikachu, a detektív című filmet, amelyben Ryan Reynolds játssza a főszerepet - vagy legalábbis a hangja. A dögös színészt a premierre elkísérte felesége is, akinek bizony eléggé gömbölyödött a pocakja.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint kiderült, Hollywood legdögösebb párja a harmadik gyermekét várja.Bár a színésznő sugárzott a boldogságtól, egyetlen újságírói kérdésre sem válaszolt, így egyelőre nem derült ki, mikorra várható a baba.

Ryan és Blake 2012-ben házasodott össze, és két kislány büszke szülei. James 4, Inez pedig 2 éves. A 31 éves színésznő egy korábbi interjúban elmondta, mindig is nagy családra vágyott és ebben szerencsére egyet is értenek férjével.

Nem szeretik mutogatni a gyermekeiket, éppen ezért nem is Hollywoodban élnek, hanem New York állam egyik kisvárosában.

"Ryannek és nekem is normális gyerekkorunk volt, és mi is meg akarjuk adni az esélyt a gyerekeinknek egy normális életre. Nagyon önző dolog lenne, ha nekik is azon kellene átmenni, amit a mi életvitelünk jelent" - mondta a Pletykafészek című sorozat sztárja.