SZTÁRDZSÚSZ

Biz­ton­sági őr lett az X-Fak­tor egy­kori sztár­já­ból

Csor­dás Ákos kar­ri­erje nem úgy ala­kult, ahogy ter­vezte, és ahogy jó­sol­ták. Az éne­kes mos­ta­ná­ban nem a szín­pa­don szedi össze a ke­nyérre valót, hanem meg­lepő módon, biz­ton­sági őr­ként.
  • Szerző: MF

2013-ban még fényes karriert jósoltak a jó kiállású, 23 éves énekesnek, azonban legutóbb nem fellépőként, hanem biztonsági őrként jelent meg egy budapesti sajtóeseményen. Csordás Ákos fehér ingben, öltönyben és elegáns cipőben védte a rendezvény nyugalmát.

EZT OLVASTAD MÁR?
Most nem mindig a mikrofoné a főszerep az életemben, bár ezúttal valóban kettős szerepben voltam jelen, de az egyenruha alatt ott van a gitározó énekes, úgyhogy nem bántam a dolgot. Egyeseknek fura lehet, de mint a legtöbb énekes itthon, így én is foglalkozom mással

- mesélte a Blikknek a 23 éves énekes, aki nem kesereg a pályamódosítás miatt, ugyanis nem cserélte le teljesen a mikrofont. Ákos az iskola mellett egy kempo klubba is jár, ami kifejezetten jól jött biztonsági őri állásánál.

Szerző: Csordás Ákos, 2013. november 3.
Most a Rendőrtiszti Főiskolán tanulok levelezőn, és a gyakorlati időm alatt nagyon megtetszett ez a munka. Tény, hogy a ranglétrát végig kell mászni, és a dolognak van anyagi oldala is, hisz amíg az éneklésből nem tudok megélni, addig más lehetőségekkel is számolnom kell. Ha minden jól megy, a Nemzetvédelmi Egyetemen sikerül magasabb szintre emelnem a tudásom. Szeretek őrködni, de ez nem azt jelenti, hogy letettem volna a zenei karrierről

- mesélte bizakodva Ákos, akinek most a zene kicsit hátrébb szorult a mindennapjaiban.

Most akkor tényleg vizsgaidôszak????? Szerző: Csordás Ákos, 2014. december 10.