HŰHA

Bi­zarr sztár­ha­son­má­sokká mű­tött őrült ra­jon­gók - Fotók

Né­hány rossz íz­lésű fa­na­ti­kus mil­li­ó­kat köl­tött arra, hogy úgy néz­ze­nek ki, mint a ked­ven­ceik. Csak éppen egyi­kük­nek sem si­ke­rült.
  • Szerző: The_M

Vannak a rajongók, akik mindent szeretnek a kedvenc sztárjaikkal kapcsolatban, és sokszor próbálják őket utánozni is. Illetve vannak a már klinikai esetnek számító szuperrajongók, akiknek a fanatizmusa odáig fajult, hogy át is operáltatják magukat az imádottjaik hasonmásává. Ám nehéz lenne olyan példát találni köztük, ami jól sült el, és nem egy emberi paródia lett a végeredménye az átváltozásnak.

A napokban egész Angliát meghökkentette egy anya-lánya páros, Georgina Clarke és Kayla Morris, akik 24 millió forintot hagytak ott a plasztikai sebésznél, hogy Jordanre hasonlítsanak. Viszont még a szintén elég magas szilikontartalmú modellnél is rémesebb lett a külsejük.

EZT OLVASTAD MÁR?
(Fotó: Twitter)
(Fotó: Twitter)

De a szőkeségek mégis közelebb járnak külsőre az emberiség normális tagjaihoz, mint Jordan James Parke, aki férfi létére Kim Kardashian akar lenni. De balszerencséjére nem azt a plasztikai sebészt választotta, mint Kim húga, Kylie, és egy kicsit sem hasonlít a leghíresebb Kardashianra. Vagy bármilyen élőlényre. Pedig az 50 beavatkozására eltapsolt 43 millió forint akár valami jóra is elmehetett volna.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

A héten tisztázatlan körülmények között elhunyt Tobias Strebel volt talán a leghíresebb sztárhasonmássá operált fanatikus. Az évek során csaknem 30 millió forintot költött magára, hogy Justin Bieber nézzen vissza rá a tükörből. Viszont csak részsikereket ért el, és ebbe bele is őrült szép lassan. Rengeteg botrány övezte az elmúlt időszakát, és nem lenne meglepő, ha végül kiderülne, hogy a saját kezével vetett véget az életének.

(Fotó: Twitter)
(Fotó: Twitter)

Matt és Mike Schlepp gyerekkoruk óta nagy Brad Pitt rajongók voltak, és a huszas éveik elején úgy döntöttek, hogy minden spórolt pénzüket egy sebésznek adják, amiért cserébe Pitt-klónok lesznek. De valószínűleg az orvos kevesellte a fizetségét, mert az ikrek arca elég messze van Brad sármos pofijától.

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Ha pedig már szóba került Pitték híres fia, akkor nem lehet csak úgy elmenni neje szuperrajongója mellett sem. Nadya Suleman nemcsak kés alá feküdt többször is, hogy Angelina Jolie-s legyen a fizimiskája, de jó néhány mesterséges megtermékenyítést is elvégeztetett. Így, ha Angie szült vagy adoptált egy gyereket, ő tartotta vele a lépést. Majd meg is előzte, ugyanis az utolsó beültetése túl jól sikerült, és nyolcas ikreknek adott életet, akiket már 6 másik testvér várt otthon. A 14 gyerek és a Jolie-mániája elég ismertté tették Nadyát, de inkább közellenségnek számít, mintsem népszerűnek.

Eközben a címlapon
(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)