MAMAKLUB

Min­den biz­to­sí­té­kot ki­vert a ne­te­zők­nél a kis­mama hir­de­tése

Túl­ment a ha­tá­ron az anyuka, aki egy alap­vető szü­lői fel­adatra ház­tar­tási al­kal­ma­zot­tat akart fel­venni. A hir­de­tés alatt va­ló­sá­gos lincs­han­gu­lat ala­kult ki, a kom­men­te­lők esz­mé­let­le­nül fel­há­bo­rod­tak. Te kinek adsz iga­zat?

A házaspár egy kisgyerekes szülőknek fenntartott weboldalon adott fel egy hirdetést, melyben az anyuka bilire szoktatáshoz kér segítséget, hogy a babájuk a rokonok karácsonyi látogatására szobatiszta legyen. A netezőknek ennyi már bőven elég lenne a felháborodáshoz, de még nincs vége.

A kép illusztráció
A kép illusztráció
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bevallotta, hogy férje és ő óriási erőfeszítéseket tettek az ügy érdekében, de kudarcot vallottak. Igaz, ahogy a hirdetésben írja, nincs idejük arra, hogy a gyerkőcöt bilire szoktassák, mert mindketten nagyon elfoglaltak a munkájuk miatt. Ugyanakkor kétségbeesetten szeretnék, ha a kicsi megtanulná a bilihasználatot, mire a férfi szülei látogatóba érkeznek az ünnepekre. Ez már nemcsak felháborodást, de valóságos lincshangulatot is kiváltott a netezők körében - de még mindig nincs vége.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A házaspár megadta az ideális dadus paramétereit, akitől azt remélik hogy szobatisztaságra neveli a kislányt. Az egyik, hogy legyen legalább tíz éves gyakorlata kisgyereknevelésben, és ami kiemelten fontos: legyen tapasztalata a biliztetéssel kapcsolatban. És a másik kritérium: képes legyen december huszonharmadikára megtanítani a három éves kislányt a bilihasználatra. A hirdetést feladó anyuka leírta, hogy van már házvezetőnőjük, aki a gyerek szükségleteire is odafigyel, de nekik egy tapasztalt szakemberre van szükségük a probléma megoldására. A hároméves kislány szülei 18.000 forintnak megfelelő fontot fizetnek a heti tíz órás tréningért, és siker esetén bőkezű bónuszt is adnának.

A kép illusztráció
A kép illusztráció