BIZARR

Bizarr dolgot fotózott otthona ajtajából a négygyerekes apuka

Unalmában az ajtó előtt mobiljával vacakolt egy angol apuka, miközben feleségére várakozott. Csinált pár fotót és videót, majd megérkezett az asszony, és mentek a dolgukra. Csak később döbbent meg, amikor visszanézte és kinagyította a felvételeket... valami olyasmi volt rajta, amit nem tudott megmagyarázni.
címkék:
  • Szerző: P. B.

Chris Henry (27) az angliai Macclesfield-ben található otthonában éppen feleségét várta az egyik borús augusztus végi délutánon, hogy autóval elugorjanak a közeli bevásárlóközpontba. Az asszony késett, így a férfi unalmában videózgatni kezdett az ajtóból.

Először maga sem akarta elhinni, de valami furcsa tárgy lebegett a magasban a házak felett. Mivel amúgy is a kezében volt a kamerás mobil, hát felvette. A különös tárgy egy ideig ott lebegett, majd elszállt. Chris arra gondolt, biztos csak egy elszabadult lufi vagy valami drón lehetett... Amikor a nő megérkezett, el is feledkezett az egészről.

Amikor este hazaért, és a kölykök is ágyba kerültek, gondolta kinagyítja asztali számítógépen is a felvételt. Azonban hiába is eröltette az agyát, nem tudott rájönni, hogy mi a fenét lát.

A távolság és a viszonítási pontok alapján nagyjából autó méretűnek saccolta a tárgyat. Az alakja egyáltalán nem emlékeztet sem lufira, sem pedig drónra, ráadásul légcsavarok sem láthatóak rajta.

"Olyan volt, mint egy serleg, vagy egy tojásfőző edény..."

A férfi egyből földönkívüli járműre gondolt, meg is nézett az interneten vagy százat, de még a norfolki UFO-hálózat oldalát is áttanulmányozta hasonló észlelés után, de hiába... Ilyen alakú ufót még senki sem látott.

A Facebook oldalára is hiába rakta ki a képet, ott is csak azt ismételgették, hogy légballon, nylonzacskó, meg drón... úgy tűnik a szakavatott ufológusok éppen nem értek rá. Aztán azon kezdtek csámcsogni, hogy biztosan hamisította a felvételt... 

"Senki volt képes értelmes javaslattal előállni, hogy mi lebegett a város felett... bármit látok is, többé nem posztolom ki!"

A négygyermekes apuka úgy érezte, hogy hülyét csinált magából, pedig csak arra volt kíváncsi, hogy mit látott...

Talán mégis csak egy furcsa alakú UFO lehetett... Emlékezzünk csak vissza, 50-60 évvel ezelőtt még a korong és csészealj alakú ufók voltak "divatban". Most pedig már legalább hatvanféle ufóformát is észlelnek világszerte. Talán ez a legújabb fejlesztés...

címkék: