RIPOSTER

Bi­cik­li­jét, tás­ká­ját hát­ra­hagyva tűnt el a za­vart kis­kun­ha­lasi bácsi

Három napja ke­re­sik két­ség­be­eset­ten a kis­kun­ha­lasi Csor­dás Bélát. A 82 éves bácsi saját ott­ho­ná­ból tűnt el, élet­je­let azóta se adott ma­gá­ról. Bi­cik­li­jét és fe­kete ké­zi­tás­ká­ját azon­ban meg­ta­lál­ták, a lak­he­lyé­hez kö­zeli Re­kettye pusz­tán....
  • Szerző: Doris

Március 5-e óta keresik kétségbeesetten a 82 éves Csordás Bélát.  Az idős férfi saját otthonából tűnt el nyomtalanul, arcképét pedig már a Facebook eltűnt embereket kereső csoportjában is közzétették.

Személyleírásából kiderül, hogy a bácsi 165 centiméter magas, körülbelül 76-78 kiló, zömök testalkatú. Rövid ősz haját általában hátrafésülve hordja. Eltűnésekor feltehetően egy fekete színű sapka volt rajta, világos bőrkabátot, sötétbarna színű nadrágot viselt és egy fekete kézitáskát vitt magával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legfrissebb információk szerint biciklivel indulhatott útnak, a kerékpárt ugyanis később megtalálták a lakhelyéhez közeli Rekettye pusztán. A bicikli mellett a bácsi kézitáskája hevert...

Azt, hogy az idős férfi miért hagyta hátra értékeit, a mai napig nem tudják. Rejtélyes eltűnése azért is különösen aggasztó, mert térben és időben is nehezen tájékozódik, így számos veszély leselkedik rá.

Keressük Csordás Bélát!Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2016. március 7. 18:39A 82 éves bácsi kiskunhalasi... Közzétette: Eltűnt emberekért-megoszthatod – 2016. március 7.