SHOWBIZ

Iz­gal­mas adá­sok­kal tér vissza a TV2 nép­szerű mű­sora!

Új nye­re­mé­nyek, mó­do­sult já­ték­sza­bály, még őrül­tebb pil­la­na­tok, és emel­lett óri­ási drá­mák és küz­del­mek! A Bezár a bazár! má­so­dik éva­dá­ban min­den meg­tör­té­nik, amire a nézők talán még leg­me­ré­szebb ál­ma­ik­ban sem gon­dol­ná­nak.

A gameshow előző szériájához hasonlóan, most is játékospárok küzdenek a többmilliós nyereményekért.

Egyikük a Kvízkirály – egyre nehezebb kérdésekre válaszol, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amivel a páros másik tagja – a Nyereményvadász a Bazárban gazdálkodhat.

EZT OLVASTAD MÁR?

A mindenre elszánt versenyzők az első évadhoz képest most azonban magasabb, 25 millió forint összértékű nyereményért szállnak harcba. A műsorban, - amely ügyességi feladatokra épülő akciójáték is - a játékosok mellett Tilla és Majka is garantálja a felejthetetlen perceket – számos váratlan és meghökkentő pillanattal találkozhatnak majd a nézők. 

Fotó: TV2

A keddi adásban két barátnő, Berni és Léna érkezik elsőként a stúdióba.

Az egyetemista lányok tudását és barátságát is próbára teszi a játék, hiszen már a vetélkedő elején kifognak rajtuk a kérdések. Egy közös utazás a cél, kérdés, hogy a tapasztalatszerzésen túl végül sikerül-e felvenniük a fonalat, és nyereménnyel távozniuk.

Edó és Szilárd házaspárként vág bele a Bezár a bazár játékába, ugyan jó párost alkotnak az életben, de vajon győzelemre viheti-e őket ez az összhang a kamerák előtt is?! Mindenesetre a drámai és szórakoztató pillanatok garantáltan nem maradnak majd el. 

Eközben a címlapon