SHOWBIZ

Sze­rel­mes­pár vitte el a Bezár a bazár! ed­digi csúcs­nye­re­mé­nyét

A fi­a­tal pár idén au­gusz­tus­ban tartja az es­kü­vő­jét, így cso­dá­la­tos aján­dék szá­mukra, hogy óri­ási összeg­gel tá­voz­hat­tak a TV2 mű­so­rá­ból.

Kalandvágyó szerelmespár vitte el a Bezár a bazár! második évadának eddigi legnagyobb nyereményét! Dóri és Laci csütörtök este eleinte tét nélküli játékként fogták fel a forgatást, ám végül hatalmasat nyereménnyel távozhattak.

Fotó: TV2
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Laci a hetedik körben kitolta a bazárajtón az autót, így öt és félmillió forintnyi nyereményre tettek szert. Bár eleinte a lámpaláz miatt bátortalanul játszottak, idővel padlógázt nyomtak, és határozottan száguldottak előre a játékban, hogy megnyerjék az autót.

"Laci és én öt éve vagyunk együtt. Eleinte egyéjszakás kalandnak indult a kapcsolatunk, ám rájöttünk, hogy mennyire passzoltunk egymáshoz" - mondta el a -nak Dóri. A párban fel sem merült, hogy valaki mással induljanak a nyereményért.

"Mi ketten annyira jól ismerjük egymás észjárását és reakcióit, hogy nem volt kérdés, együtt próbálunk szerencsét."

Fotó: TV2

A fiatal párra a Bezár a bazár!-on kívül egy másik, még izgalmasabb kaland is vár.

"Augusztus 31-én összeházasodunk, így kétségtelen, hogy az idei év több szempontból is nagyon izgalmas számunkra. A műsorban szerzett nyeremény igazi nászajándék nekünk" - mondta el boldogan a TV2 műsorának győztese.

Eközben a címlapon