HŰHA

Döb­be­ne­tes dolog de­rült ki a vi­lág­sztár őse­i­ről, min­dent ki­te­re­ge­tett

Az ősei kö­zött rend­sze­res volt, hogy házas férfi­ak­kal estek sze­re­lembe és több gyer­me­kük is szü­le­tett tőlük.
  • Szerző: Ripost

Az amerikai Vogue divatmagazin készített interjút a világhírű énekesnővel, aki először beszélt nyilvánosan felmenőiről, származásáról és traumáiról. Beyoncé részletes családfa-kutatás végén jutott arra, hogy egy louisianai rabszolgatartó és rabszolgájának szerelme eredményezte, hogy jó néhány évtizeddel később megszületett. Ennek a Daily Mail is utánajárt és bebizonyosodott, hogy a sztárnak igaza van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő szépanyja, Rosalie Jean Louis 1800-ban született, majd hozzáment a korábban már házas Joseph Lacey-hez, a rabszolgatartójához. 1830-ban született meg lányuk, Celestine, aki később 13 gyermeket szült annak a házas férfinak, akinél házvezetőnőként szolgált és csak a felesége halála után házasodtak össze. Celestine unokája, Agnes Derouen pedig Beyoncé anyai nagymamája, aki híres varrónő volt. Beyoncé és édesanyja, Tina divatcégét is az ő tiszteletére nevezték el House of Dereonnak.

Beyoncé a divatmagazinnak elmondta, hogy múltját, a rabszolga és rabszolgatartó ősök szövevényes történetét csak idővel tudta elfogadni és feldolgozni.

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,