HŰHA

El­ké­pesztő pletyka: A sztár­éne­kesnő va­ló­já­ban anyja a saját hú­gá­nak

Egy ko­rábbi mun­ka­társa azt ál­lítja, hogy Beyoncé ha­zu­dik a ko­rá­ról, és ti­ni­ként szült egy kis­lányt, akit a hú­ga­ként ne­vel­tek fel.
  • Szerző: The_M

Terjedt már jó néhány vad pletyka Beyoncéról, de a mostani minden eddigit felülmúl. A közösségi oldalakon terjed egy bejegyzés, amiben az áll, hogy Beyoncé valójában nem 1981. szeptember 4-én született, hanem 1974. szeptember 4-én. Vagyis a 45. születésnapját ünnepli idén.

EZT OLVASTAD MÁR?

De még ennél is érdekesebb, hogy a bejegyzés írója azt is tudni véli, Beyoncé 12 évesen teherbe esett, és életet adott egy kislánynak. Méghozzá a húgaként ismert Solange-nak, akiről tehát csak azt hazudják, hogy testvérek a Grammy-rekorder dívával. Ebben az esetben Beyoncé nem három, ha nem 4 gyermekes anya, illetve nagymama is. Solange ugyanis 14 éve szült egy kisfiút.

Húg és nővér, vagy gyerek és anya?
Húg és nővér, vagy gyerek és anya?

A pletykák terjesztője állítólag éveken át Bey kiadójánál dolgozott, és ott látta az énekesnő jogosítványát a valódi születési évével. A testvérként nevelt gyerek sztorit pedig a kiadó egyik vezetője mesélte el neki.

A hajmeresztő elméletnek van némi alapja, ugyanis Gabrielle Union korábban többször beszélt arról, hogy már tinédzser koruk óta nagyon jó barátnők Beyoncéval. Csak éppen a színésznő 1972-ben született, vagyis nem lehetett egyszerre tinédzser Beyoncéval, amennyiben a popsztár tényleg 1981-es.