LELKIZŐ

Ez az ap­ró­ság men­tette meg Beyoncé ro­mok­ban he­verő há­zas­sá­gát

Nem­ré­gi­ben de­rült ki, hogy a sztár­pár, Beyoncé és Jay-Z há­zas­sága egy­ál­ta­lán nem az, ami­nek lát­szik.
  • Szerző: Ripost

Jay-Z a múlt héten, egy interjúban végre elismerte, hogy megcsalta a popdívát. A hír bombaként robbant a sajtóban, hiszen sejteni lehetett, hogy a tökéletes házasság nem is olyan tökéletes, de előtte nem erősítették meg a félrelépés hírét - írja a Daily Mail.

Fotó: Wikipédia
Fotó: Wikipédia
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 36 éves énekes és a 48 éves rapper a nehézségeken nem jutott könnyen túl, hiszen Beyoncé már nem tudott bízni férjében. A házasság megmentésébe így rengeteg munkát kellett fektetniük. Egyik barátjuk szerint a kapcsolatot végül a kis Blue Ivy Carter születése mentette meg. A kislányra ugyanis annyi figyelmet fordítottak, hogy a bajokon túl tudjanak lendülni.

Beyoncénak azonban még így is sokáig tartott, hogy továbblépjen és megbocsásson. A család egyben tartása azonban mindennél fontosabb volt számára. A megcsalás hatalmas törés volt a viszonyukban, de a szülői kötelességek végül újra összehozták őket. Vagyis ha Blue Ivy nem lett volna, az egész válással végződik.

A kilenc éve tartó házasság megmentése érdekében terápiára is jártak, azóta pedig nagyon büszkék arra, hogy felül tudtak emelkedni a problémán és újra boldog családot alkotnak. Sőt, úgy tűnik, hogy az ikrek, Rumi és Sir születése a korábbiaknál sokkal jobban összekovácsolta őket.