HŰHA

Köldökig kivágott ruhában villantotta meg bájait a 36 éves sztáranyuka

A popsztár és férje közös projekten dolgoznak, úgy tûnik, hogy tökéletes az összhang köztük.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Beyonce és Jay-Z Jamaicában forgatnak, feltehetően közelgő turnéjukhoz készítenek népszerűsítő videót. A párost csütörtökön kapták lencsevégre Kingstonban, a tengerparton. A 36 éves énekesnő szinte végig férje ölében ült a fotózás alatt, pár lépésre a hullámoktól.

A popsztár igen merészen dekoltált ruhát viselt. A szivárvány színeiben pompázó overálhoz hatalmas rubinvörös kalapot vett fel, de a melltartóról egész biztosan megfeledkezett.

Az nem tisztázott, hogy a házaspár egy új számhoz forgat-e klipet, vagy csak reklámanyagot készítenek az On The Run II turnéhoz, de korábban motoron ülve is felvettek pár jelenetet – írja a Daily Mail.

A turné során, amely június 6-án Wales-ben kezdődik, 15 európai várost érintenek, mielőtt visszatérnének az Egyesült Államokba, ahol 21 helyszínen lépnek majd fel. Utoljára 2014-ben turnéztak együtt, akkor összesen 109 millió dollárt kerestek. A pár 2008-ban házasodott össze, azóta három gyermekük született: a 6 éves Blue Ivy és a múlt évben született ikrek, Rumi, illetve Sir.

címkék: