TREZOR

Be­újít a Fa­ce­book! Most őr­jön­geni fogsz!

A leg­nép­sze­rűbb kö­zös­ségi oldal a na­pok­ban óri­ási vál­to­zá­son ment ke­resz­tül. Az ide­ge­sítő fo­lya­mat­nak azon­ban nincs vége. A kö­vet­kező ál­lo­más a profil­ol­da­lad lesz. Le­hi­dalsz, ha meg­lá­tod!

Az utóbbi napokban elárasztottak a jobbnál jobb videók a Facebookon, miközben abban reménykedtél, hogy ne álljon le épp a rendszer?

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)
EZT OLVASTAD MÁR?

A hirtelen jött változás oka, hogy az oldal tesztelés alatt áll.Te pedig nem tudsz lépést tartani a megjelenő újítások őrjítő ütemével.

Sok esetben hetekig is eltarthat, mire egy új Facebook alkalmazás vagy dizájn használatát megszokod.

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)
Most biztosan kitérsz a hitedből, hiszen a híres Zuckerberg-csapat számos meglepetést tartogat számodra, ami kifejezetten a profiloldaladat érinti.

A netezők nagy része mobilról látogatja meg a Facebookot. A telefonokon azonban nehezen áttekinthető a saját oldalad. A könnyebbség érdekében hamarosan új köntösben láthatod magad.

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

1. A bemutatkozó fényképed a jövőben a képernyő közepén helyezkedik majd el. Ha azonban unod már a fotókat, akkor hamarosan mozgó gif is mosolyoghat a profilképed helyett.

2. Az eddig szűkre szabott bemutatkozásod mostantól 101 karakterre bővül. Így lehetőséged lesz hosszasan kitárulkozni a világ előtt.  

Eközben a címlapon
(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

3. Ha már eddig is idegesített, kit, honnan, hány közös barát által ismerhetsz, ezután jobb, ha megbarátkozol ezzel az opcióval.Hiszen ez is komoly fejlesztésen ment keresztül. Kikapcsolni nem tudod majd, de abban biztos lehetsz, hogy nyilvánvalóvá válik az is, hogy a szomszéd férfi lányának a kutyájához mennyi közös szál fűz.

4. A melegházasság elfogadása alkalmával behozott színes megoldás is visszatér. Sőt ezután már te állíthatod be, mennyi ideig szeretnél máshogy kinézni. Számíts rá, hogy az ünnep közeledtével elárasztanak majd a fenyőágas, rénszarvasos barátok profilképei.

Egyenlőre még csak a mobilosok lepődnek majd meg, ha belépnek a saját oldalukra. A terv szerint azonban egy ideig még nem lesz kötelező az áttérés. Tehát pár hétig még élvezheted a megszokott arculatot.

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Ha pedig nem tetszik az új külső, akkor már diszlájkolhatod is. Mert  lassan ezt is tudja majd a rendszer...