SÁRGACSEKK

Be­ug­rott a nyil­vá­nos vé­cére, mil­li­ár­dos lett be­lőle

Az 1,3 mil­li­árd fo­rint­nyi fő­nye­re­ményt ka­parta ki ma­gá­nak egy ka­li­for­niai pos­tásnő, pedig csak egy nyil­vá­nos mos­dóba ug­rott be út­köz­ben mun­kába menet. Hiába, ahol nagy a szük­ség, ott közel a se­gít­ség.

A kaliforniai Modestóban Jennifer Daniel útban a postára, ahol kézbesítőként dolgozik, kénytelen volt megállni egy rövid szünetre, hogy beugorjon a nyilvános illemhelyre. Kifelé jövet vette észre a sorsjegyautomatát. Nem nagy hazardőr, de a 20 dollárba kerülő kaparós sorsjeggyel néha szerette megkísérteni a szerencsét. Ezúttal bejött, ráadásul a főnyeremény: ötmillió dollár.

Amerikában nem titkolják a nyereményeket (Fotó: kcra.com)
Amerikában nem titkolják a nyereményeket (Fotó: kcra.com)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Törleszti a hiteleit

Jennifer örömmel nyilatkozott arról, hogy mit kezd a pénzzel. Először kifizeti a szülei házán és kocsiján levő jelzálogot, aztán a sajátját is. Valamennyit félretesz a fia tanulására, de a pénz nagy részét be akarja fektetni.

Búcsút int a postának

Az édesanyja így végre nyugdíjba mehet, és Jennifer is megengedheti magának, hogy a továbbiakban ne heti hat napot dolgozzon és túlórázzon, hiszen már nem szorul rá. A felszabaduló időt a fiával akarja tölteni.

Eközben a címlapon

A sorsjegyet árusító üzlet is jól járt, a nyerő szelvény értékesítőjeként 25 ezer dolláros bónusz a jutalma.