SZTÁRDZSÚSZ

Be­til­tot­ták Majka klip­jét, fel­há­bo­ro­dott le­ve­let írt a csa­tor­ná­nak

A rap­per leg­újabb vi­de­ók­lip­jét ter­mék­el­he­lye­zés miatt nem játssza az egyik zenei csa­torna. Majka ki­bo­rult, diszk­ri­mi­ná­ci­ó­ról be­szél.
címkék:
  • Szerző: MMB.

Majka legújabb klipje körül kirobbant a botrány, hiszen azt termékelhelyezésre hivatkozva nem adja le a VIVA TV. A rapper azonban úgy érzi, hogy teljesen más miatt mellőzik őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A külföldi dalokat játsszák, pedig teli vannak termékekkel, a magyar előadók dalait pedig emiatt diszkriminálják. Nem arról van szó, hogy a VIVA fontos lenne. A Facebook-oldalam háromszor többen nézik, mint a VIVA-t. De ez nem korrekt, nem európai

- panaszkodott a Borsnak az előadó, aki szerint személyes okok miatt hanyagolják őket.Éppen ezért levélbe foglalta problémáit, és továbbította a televízió programigazgatójának. Szerinte nem mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak.

Közzétette: Majka – 2016. január 28.

A fenti felháborodott üzenet olvasható Facebook-oldalán, amire nem kapott választ.

Időközben azt üzenték nekem, hogy nem hajlandóak folytatni velem a levelezést

– írta bejegyzéshez a nemsokára kétgyermekes apuka. A zenecsatorna csupán egy közleményben reagált a vádaskodásra.  Ebben kifejtették, hogy figyelnek arra, hogy kizárólag reklámoktól mentes klipek kerüljenek a képernyőre. Amennyiben ez nem sikerül, azt saját hibájuknak tartják, és elnézést kérnek érte.

címkék: