HŰHA

Be­telt a pohár, ki­akasz­totta a sztár­ma­mit a róla meg­je­lent cikk

Ma­donna úgy érzi, egy ri­por­ter igen­csak túl­zásba esett. De arról is be­szélt, hogy ko­ráb­ban őt is zak­lat­ták.
  • Szerző: Ripost

Madonna teljesen kiakadt egy interjú után, amelyet a New York Times-nak adott. A gond az volt, hogy a cikkben csak az életkorára összpontosítottak, amit jogtalannak érzett. Szerinte ez meg sem történhetett volna, ha férfi lenne.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő úgy érzi, ezzel megpróbáltak csorbítani a sikerein, ami nagyon csalódottá tette - írja a Daily Mail. Hozzátette, nőként sokkal nehezebb érvényesülni, de nem adja fel a harcot, és küzd az előítélettel szemben.

A cikk egyébként azt részletezte, hogy Madonna egy 60 éves édesanya, aki hat gyermeket nevel, és korával meglehetősen idősnek számít a zeneiparban. Az író arra is kiért, hogy ennyi idősen már nehéz lehet fenntartania a kialakított imidzsét, ráadásul az állandó kritizálással is szembe kell néznie.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy amikor 1991-ben együtt dolgozott a zaklatási botrányba keveredett Harvey Weinsteinnel, aproducer szexuális ajánlatokat tett neki, és átlépte a határokat.Az énekesnő szerint ezt csupán befolyásos pozíciója miatt tehette meg, és egészen idáig nem is mert a történtekről beszélni a pop nagyasszonya.