HŰHA

Be­so­kallt a ki­rá­lyi csa­lád, ezzel ki­verte a biz­to­sí­té­kot Meg­han apja

Tho­mas Markle már nem so­káig ha­zu­doz­hat a mé­di­á­ban kö­vet­kez­mé­nyek nél­kül.
  • Szerző: Ripost

Mostanra már mindenkinek elege van Meghan hercegné apjának viselkedéséből. A most felröppent hírek szerint a királyi családban "agresszívebb" stratégiát fontolgatnak, amellyel vissza lehetne fogni Thomas Markle-t.

Egy bennfentes szerint a Kensington-palota "újraértékeli a lehetőségeit" azzal kapcsolatban, hogyan foghatnák vissza Meghan apját, aki hetente botránkoztatja meg az embereket hatásvadász nyilatkozataival - írja a Daily Mail. Ráadásul mindezt annak ellenére teszi, hogy már ő is tudja,nem valószínű, hogy lánya a történtek után valaha is beszélni akar vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan hercegnét nagyon rosszul érintik apja megjegyzései, emiatt az esküvő óta nem is kommunikált vele. Bár a palota eddig igyekezett elhatárolódni a személyes ügyektől, ez már nekik is sok. És ott van még persze Meghan féltestvére, Samantha is, aki állandóan gyalázkodó megjegyzéseket tesz. De talán ő jelenti a kisebb problémát, mivel vele a hercegné sosem állt közeli kapcsolatban.

Thomas Markle legutóbbi interjúja során azt mondta, hogy szerinte lánya "be van zárva" a palotába, korábban pedig azt állította, hogy Meghan szenved a sok szabálytól, ezért arcára "fájdalmas mosoly" ül ki a nyilvános rendezvényeken.