FÜLES

Berkiék oldalán tér vissza Gombos Edina?

Berki Krisz­tián és csa­ládja Mi­a­miba köl­tö­zött a na­pok­ban, és ezen­túl fel­te­he­tően ott for­gat­ják velük az Édes Éle­tet. Ami­ben csat­la­koz­hat hoz­zá­juk a TV2 másik sztárja, Gom­bos Edina.
  • Szerző: The_M

Gombos Edina és családja hónapok óta Miamiban töltik mindennapjaikat, ám az Aktív egykori műsorvezetőjének még mindig él a TV2-vel kötött szerződése. Jelenleg csak szülési szabadságát tölti hivatalosan, és sem ő, sem a csatorna nem zárkózott el a közös folytatástól. Ami akár hamarosan meg is történhet.

(Fotó: FEM3)
(Fotó: FEM3)

A visszatéréshez pedig még csak haza sem kell repülnie Floridából Edinának. Ugyanis a TV2 másik húzóneve, Berki Krisztián, hogy, hogy nem,  pont Miamiba költözött a napokban családostul, és bár egyelőre tagadják, de az izomceleb ott is forgatni fogja az Édes Élet részeit

Az pedig nem lenne ördögtől való húzás, ha a realitybe becsatlakozna Gombos is, például egy kis csajos program erejéig Hódi Pamelával és a gyerekeikkel.

Hiszen Edinának aktív szerződése van, továbbra is szeretne tévézéssel foglalkozni, és az Édes Élet nézettségének is jót tenne, ha a TV2 egyik legnépszerűbb sztárja feltűnne benne néhány rész erejéig.

Persze mindez csak elmélet...

(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)