FÜLES

Berkiék oldalán tér vissza Gombos Edina?

Berki Krisztián és családja Miamiba költözött a napokban, és ezentúl feltehetően ott forgatják velük az Édes Életet. Amiben csatlakozhat hozzájuk a TV2 másik sztárja, Gombos Edina.
  • Szerző: The_M

Gombos Edina és családja hónapok óta Miamiban töltik mindennapjaikat, ám az Aktív egykori műsorvezetőjének még mindig él a TV2-vel kötött szerződése. Jelenleg csak szülési szabadságát tölti hivatalosan, és sem ő, sem a csatorna nem zárkózott el a közös folytatástól. Ami akár hamarosan meg is történhet.

A visszatéréshez pedig még csak haza sem kell repülnie Floridából Edinának. Ugyanis a TV2 másik húzóneve, Berki Krisztián, hogy, hogy nem, pont Miamiba költözött a napokban családostul, és bár egyelőre tagadják, de az izomceleb ott is forgatni fogja az Édes Élet részeit

Az pedig nem lenne ördögtől való húzás, ha a realitybe becsatlakozna Gombos is, például egy kis csajos program erejéig Hódi Pamelával és a gyerekeikkel.

Hiszen Edinának aktív szerződése van, továbbra is szeretne tévézéssel foglalkozni, és az Édes Élet nézettségének is jót tenne, ha a TV2 egyik legnépszerűbb sztárja feltűnne benne néhány rész erejéig.

Persze mindez csak elmélet...