HŰHA

Csú­nyán le­bu­kott: Berki megint plasz­ti­káz­tat!

A he­re­va­sa­lás-pro­jekt óta tud­juk, hogy Berki Krisz­tián hi­ú­sá­gá­nak csak a tech­ni­kai fej­lő­dés szab­hat ha­tárt.
  • Szerző: Buster

A jelek szerint egyelőre nincs megállás, hiszen fényképek bizonyítják, hogy Berki csütörtök este órákat töltött egy plasztikai sebész rendelőjében. Csak nem összegyűrődött a „koronaékszer”?

Fotó: Markovics Gábor

Lapunk néhány napja névtelen levelet kapott, melyben egy ismeretlen arra hívta fel a figyelmünket, hogy Berki Krisztián egy adott időpontban megjelenik majd az egyik jó nevű, budai plasztikai sebészeten. Azt még az olvasónk sem tudja, hogy most mivel elégedetlen az Ázsia Expressz sztárja, így nyomoztunk egy kicsit, és odamentünk a helyszínre, hogy valóban igaz-e a hozzánk érkezett tipp.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sebész profilja alapján két lehetséges beavatkozás merült fel. A doktor ugyanis kiemelten hajbeültetéssel, illetve péniszvastagítással foglalkozik. Az első lehetőségre Krisztiánnak jól láthatóan szüksége lehet. Ugyanakkor az utóbbi mellett szól, hogy Berki kényes a nemesebb szervére, hiszen korábban rendszeresen vasaltatta a heréit. Végül úgy döntöttünk, szembesítjük őt a képekkel.

Azt, hogy mit szólt Berki ahhoz, hogy kiderült a titka, és miért ment a sebészetre, megtudhatod a napilap hétfői számából

Eközben a címlapon