HŰHA

Ber­ki­nek men­tőövet dob le­győ­zője: Se­gí­teni akar

10 mil­lió fo­rint sok pénz és sok le­he­tő­sé­get is ad. Töb­bek kö­zött, hogy se­gít­sünk fe­le­ba­rá­ta­ink lelki egész­sé­gé­nek hely­re­ál­lí­tá­sá­ban...
  • Szerző: Buster

Kedd este heroikus küzdelmet folytatott egymással Dietz Guszti és Berki Krisztián.  A hajrában már semmi más nem számított, mint az erő, és ebben végül is a ketrecharcos bizonyult jobbnak. Guszti legyőzte az izomcelebet A legbátrabb páros fináléjában, ezt pedig nagyrészt a szívének köszönheti, hiszen Berki testméreteiből adódó fizikai fölénye nem ezt az eredményt vetítette előre.

Guszti szerint, ha valaki tudja, hogy kicsoda, és a szíve is helyén van, legyőzhetetlen lesz. Sőt, úgy gondolja, hogy ellenfele éppen ezek hiánya miatt bukta el a 10 milliót. Ugyanakkor, utolsó gesztusként, kész „mentőövet” dobni Berkinek.

"Majdnem biztos vagyok abban, hogy Krisztián megsértődik ezen, de én szeretném őt befizetni egy önismereti tréningre, mert biztos vagyok benne, hogy már neki sincs fogalma róla, ki is ő tulajdonképpen. Tapasztalatom szerint ha valaki túl sokáig erőltet magára egy képzelt karaktert és rejti el mögé a valódi énjét, egy idő után teljesen elveszti a saját személyiségét, ami nem vezet jóra"

- mondta lapunknak a győzelem után Guszti, aki a napilap szerdai számában hosszabban is mesél szándékáról.

Eközben a címlapon