SZTÁRDZSÚSZ

Berki Krisz­tián be­égett: Ta­ta­bá­nyá­ról küldte a flo­ri­dai poszt­ját!

Az izom­ce­leb el­küldte Ame­ri­ká­ból újévi jó­kí­ván­sá­gait a vi­lág­nak, és nem ha­zud­tolta meg magát a mon­dan­dó­já­val. Eköz­ben töb­ben Ta­ta­bá­nyán ta­lál­koz­tak vele!
  • Szerző: MF

Kicsit elkésett az újévi köszöntőjével Berki Krisztián, aki nem csak a rajongóinak, hanem rosszakaróinak is üzent az epés videóval.

Az Édes Élet legjobban fizetett sztárja azt kívánta mindenkinek viszont, amit neki kívánnak az emberek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A sikeres embert azt különbözteti meg a sikertelentől, hogy a sikeres ember mindent, amit eltervezett, azt be is fejezi. 2015-ben nekem sikerült minden olyan dolgot befejeznem, amit el is terveztem. Azt kívánom önöknek a 2016-os évben, hogy csak egyetlenegy problémával küzdjenek meg, az pedig az, hogy hogyan dolgozzák fel a sikert. Tudják mit? Azt kívánom önöknek, amit önök nekem!"

- hangzott el szokatlan köszöntőjében. Vagyis sok jót nem kívánt, hiszen az emberek többsége nem pozitív üzenetekkel halmozza el.

A bejegyzés szerint a "Berki naptár szerint" csak most hétfőn kezdődik az újév. Legalábbis Floridában.

mi különbözteti meg a sikeres embert a sikertelentől.....a berki naptàr szerint holnap van ùjèv... így hát a berki legyen veletek Azt Kívánom a berki újévben Nektek, amit Ti Nekem a berki Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2016. január 17.
Eközben a címlapon

Amíg berki és családja az Édes életben épp azt mutatja be, milyen fényűző az életük Floridában, a "Berki Újéve" videó alatt a rajongók pillanatok alatt lebuktatták!

"Az,hogy az Istenbe lehet, hogy 5 órája Floridából posztoltál, én meg kb. 15 perce találkoztam veled a boltban Tatabányán ahol valamilyen felvételt csináltatok?!" - tette fel kérdését Luca, akinek az állítását egy Laura nevű lány is megerősítette.

A rajongók egy része rögtön kiakadt, ők ugyanis becsapva érzik magukat, hogy a sztár és a csatorna szándékosan megtéveszti őket!