SHOWBIZ

Berki Krisz­tián sí­rá­sig her­gelte Au­re­liót: Re­pült a vi­rág­cse­rép

Az izom­ce­leb már az első este ki­mu­tatta a foga fe­hér­jét, és addig sze­kálta já­té­kos­tár­sát, míg az sírva nem fa­kadt. És ez csak a kez­det!
  • Szerző: Buster

Berki Krisztián taktikussága nem ismeretlen a TV2 nézői előtt, hiszen manipulatív énjét tavaly az Ázsia Expresszben már megvillantotta. Akkor mindenkivel szövetséget kötve hozta el a 10 milliós fődíjat Ambrus Attilával, ám most valószínűleg újabb taktikát eszelt ki!

Fotó: Markovics Gábor

A veszélyes játék első feladata ugyanaz volt, mint az első szériában, vagyis a párosoknak egy tenger felett lebegő ketrecből kell kiszabadulniuk, miközben azt időnként a víz alá merítik. Ez nem könnyű, így nem csoda, hogy ezt a játékot most sem sikerül mindenkinek befejezni, Aurelio is azok között volt, akik feladták,  Berki pedig ezt naná, hogy szóvá tette a vacsoránál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Közölte a sráccal, hogy nem érdemli meg az ételt, hiszen nem dolgozott meg érte. Ez a szurkálódás még annak ellenére is célba talált, hogy egyébként a Berki-Mazsi páros sem tudta teljesíteni a feladatot. Aureliónal elszakadt a cérna és egy útjába kerülő virágcserepet felrúgva kiviharzott a teraszra, ahol végül a napi stressz és a beszólás hatására sírva fakadt.

Hogy Aureliónak mi a véleménye a kialakult szituációról, az kiderül a napilap keddi számából.