SZTÁRDZSÚSZ

Ve­szélybe ke­rült Ber­kes Oli­vér to­vábbi sze­rep­lése a Sz­tár­ban Sz­tár­ban

Na­gyot reccsent a lába, ismét or­vos­hoz ke­rült Ber­kes Oli­vér.

Berkes Olivér egy hónappal ezelőtt szenvedett bokaszalag szakadást, most ismét rosszul mozdult, jeges borogatást és  rögzítőkötést kapott.

Olivér nem adja fel, fél lábon is kibírja a verseny végig
Olivér nem adja fel, fél lábon is kibírja a verseny végig
Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berkes Olivér újra a frászt hozta a Sztárban Sztár készítőire. Az énekes még vasárnap a műsorban kottyantotta el, hogy ismét reccsent egyet a lába. Ahogy arról a elsőként beszámolt, Olivér majd egy hónapig járt gipszben, sőt, kerekesszékben kellett próbálnia, mert egy rossz mozdulat miatt két szalag elszakadt a bokájában. Akkor attól rettegett, hogy emiatt kizárják a versenyből, ám végül sikerült időben lábra állnia. A sors azonban kegyetlen, néha megismétli önmagát.

Hiába próbálta kímélni magát Olivér, újra megtörtént a baj. Az énekes ismét orvosnál járt, de még a diagnózis előtt kikötötte: bármi is történjék, nem hajlandó begipszeltetni a lábát!

Múlt héten, a próbán hallottam, hogy reccsen a lábam. Pont olyan hangja volt, mint először, ezért nagyon megijedtem.

Akkor még nem fájt, később viszont annál jobban. Reggelente alig tudtam ráállni, időbe telt, míg bejárattam. Azt viszont eldöntöttem, ha ismét elszakadt a szalag, akkor sem tehetnek gipszet a lábamra, a Sztárban Sztár végét már fél lábon is ki kell bírnom

– mondta Olivér, akinek a bokájára most csak rögzítőkötés került.

Fotó: Keller Mátyás

"A gyógytornász szerint nincs komolyabb baj, csak elmacskásodtak az izmok a lábamban. Az elmúlt hetekben igyekeztem megkímélni a bokámat, így a mozgáshiány miatt elgyengültek az izmaim. A táncpróbán viszont megerőltettem, így most jegelték, fáslival és tape-pel rögzítették.

Eközben a címlapon

A gyógytornász szerint az óvintézkedések mellett nem mehet ki újra a bokám.

Fájdalmaim persze vannak, de legalább megnyugodtam, hogy nem kapok újra gipszet, és nem került veszélybe a járásom

– fejezte be Berkes Olivér, aki már háromszor is a kiesés szélén állt a Sztárban Sztár színpadán, de végül mindig sikeresen menetelhetett tovább.