HŰHA

Ki­de­rült, ke­mo­te­rá­pi­á­val ke­ze­lik a nagy­be­teg Benkő Lász­lót

Benkő Lász­ló­nak meg­kez­dő­dött az or­vosi ke­ze­lése. A ze­nész majd egy hó­nap­nyi vá­ra­ko­zás után végre azon dol­goz­hat, hogy el­in­dul­jon a gyó­gyu­lás útján.

Az Omega billentyűse sokáig abban reménykedett, hogy a máján talált tumorok jóindulatúak, ám végül csalódnia kellett.

Benkő László optimistán áll betegségéhez.
Benkő László optimistán áll betegségéhez.
Fotó: Korponai Tamás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A jó hír viszont az, hogy Benkő László szervezetében az orvosok nem találtak áttéteket, így még az is lehet, hogy kemoterápiával sikerül majd minimálisra zsugorítani a daganatokat. Benkő életkedve szerencsére töretlen, és úgy tudjuk, hogy a kezelést is jól bírja a szervezete.

"Amikor még nem tudtam, hogy pontosan mi bajom, reménykedtem, és abban bíztam, hogy nincs komoly probléma. Most, hogy tudom, rosszindulatú daganatom van, nem könnyebbültem meg ugyan, de meg kell tanulnom együtt élni ezzel a helyzettel”

– mondta Benkő László, aki koncertjei miatt nem szívesen feküdne kés alá, de az egy cseppet sem zavarná, ha a kemoterápia miatt elvesztené a haját.

"Ha letudjuk, akkor azt mondom, hogy a Jóisten áldjon!

Nem érdekel az sem, ha a kezelések hatására kihullik a hajam, vagy ha lefogyok egy kicsit. Az a lényeg, hogy mihamarabb túl legyünk ezen, mert nekem a színpadon van a helyem, a zene képes igazán meggyógyítani

– jelentette ki  a TV2 -nak  Benkő László, aki a kemoterápia ellenére is dolgozik, és egy pillanatra sem hagyja el magát.

Eközben a címlapon