HŰHA

Kiderült, kemoterápiával kezelik a nagybeteg Benkő Lászlót

Benkő Lászlónak megkezdődött az orvosi kezelése. A zenész majd egy hónapnyi várakozás után végre azon dolgozhat, hogy elinduljon a gyógyulás útján.
  • Szerző: Ripost

Az Omega billentyűse sokáig abban reménykedett, hogy a máján talált tumorok jóindulatúak, ám végül csalódnia kellett.

A jó hír viszont az, hogy Benkő László szervezetében az orvosok nem találtak áttéteket, így még az is lehet, hogy kemoterápiával sikerül majd minimálisra zsugorítani a daganatokat. Benkő életkedve szerencsére töretlen, és úgy tudjuk, hogy a kezelést is jól bírja a szervezete.

"Amikor még nem tudtam, hogy pontosan mi bajom, reménykedtem, és abban bíztam, hogy nincs komoly probléma. Most, hogy tudom, rosszindulatú daganatom van, nem könnyebbültem meg ugyan, de meg kell tanulnom együtt élni ezzel a helyzettel”

– mondta Benkő László, aki koncertjei miatt nem szívesen feküdne kés alá, de az egy cseppet sem zavarná, ha a kemoterápia miatt elvesztené a haját.

"Ha letudjuk, akkor azt mondom, hogy a Jóisten áldjon!

Nem érdekel az sem, ha a kezelések hatására kihullik a hajam, vagy ha lefogyok egy kicsit. Az a lényeg, hogy mihamarabb túl legyünk ezen, mert nekem a színpadon van a helyem, a zene képes igazán meggyógyítani

– jelentette ki  a TV2 %% -nak  Benkő László, aki a kemoterápia ellenére is dolgozik, és egy pillanatra sem hagyja el magát.