OLDALVONAL

A rend­őrök is sok­kot kap­tak: Ha­lálra ké­sel­tek egy két­gyer­me­kes apu­kát

11-szer szúr­tak hátba egy 45 éves férfit a nyílt utcán, majd hagy­ták vérbe fagyni. Szur­ko­ló­tár­sai meg­em­lé­kez­nek róla va­sár­nap.
  • Szerző: RIPOST

Brutális gyilkosság történt Belfastban: egy ötfős társaság halálra késelt egy 45 éves férfit. A kétgyermekes apukát 11-szer szúrták hátba, a koponyáját is betörték, majd hagyták vérbe fagyni.

Ian Ogle-re egy autóból kiugorva támadtak rá, a kocsit később meg is találták elhagyatva. A nyomozók kiderítették, hogy a banda 45 perccel a késelés előtt egy étteremnél balhézott, és mint kiderült, Ogle is ott volt, ezért mehettek utána.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök is sokkot kaptak, miután kiértek a helyszínre, mindenkit felkavart a látvány. A rendőrség közleményében barbár tettnek minősítette a gyilkosságot.

Később az áldozat lánya azt is elárulta, hogy az apja már korábban is összetűzésbe keveredett ezzel a bandával, amikor a fiába belekötöttek egy szórakozóhelyen 18 hónappal ezelőtt.

Ogle óriási futballszurkoló volt, az Evertonnak drukkolt. Szurkolótársai vasárnap megemlékeznek róla a csapat stadionjánál.