KÜLFÖLD

Be­ko­po­gott a diák a csa­ládi házba, durva, ami ez­után tör­tént

Csak azt akarta meg­tudni, merre kell menni az is­ko­lába.
  • Szerző: Ripost

Egy színes bőrű fiatal megkérdezte, hogy merre kell mennie, miután lekéste az iskolabuszát, mire rálőtt fegyverével egy helyi lakos - állítja a fiú.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Brennan Walker arról beszélt a Click on Detroitnak, hogy elaludt, mert az anyja elvette a telefonját, de szeretett volna eljutni az iskolába. Ezért odament egy házhoz, hogy megtudja, jó irányba halad-e.

"Bekopogtam, hátraléptem, bekopogtam, hátraléptem, aztán egy nő lejött a földszintre és elkezdett ordítani velem. Azt kérdezte, miért akarok betörni hozzá, de mondtam neki, hogy nem erről van szó, csak az utat keresem a Rochester Középiskolához" - mesélte.

Ekkor érkezett le a földszintre egy férfi is a vadászpuskájával, Brennan elkezdett rohanni, mikor visszanézett, látta, hogy a férfi éppen rá céloz. Rá is lőtt legalább egyszer, de elfelejtette kibiztosítani a fegyvert, így a 14 fiú el tudott rejtőzni.

Az esetet rögzítették biztonsági kamerák is, ami miatt az elkövetőt le is tartóztatták. A fiú családja szerint rasszista támadás lehetett – írja a NY Daily News.