BOZÓT

Be­épí­tett ügy­nö­kök je­len­te­nek a Job­bik­ban

Ki­tá­lalt az egyik fel­osz­la­tott szer­ve­zet ve­ze­tője. Öm­le­nek az in­for­má­ciók az össze­om­lás szé­lére ju­tott párt­ból.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A vidéki alapszervezetekbe jól szervezett ügynökhálózatot telepített a Jobbik vezérkara. Erről az önmagát feloszlató szekszárdi alapszervezet vezetője Szabó Balázs önkormányzati képviselő beszélt a Tények című műsor kamerája előtt.

EZT OLVASTAD MÁR?
Hogy miért is oszlottak fel? Ahogy fogalmazott már nem akartak a Jobbik nevű bűnszervezethez, bizniszpárthoz tartozni.

Szabó Gábor részletesen kifejtette, hogy jól működő spiclihálózatot épített ki a budapesti vezetőség a vidéki szervezetek megfigyelésére. Esetükben egy 21 lány, a pártiroda alkalmazottja volt a "vamzer", ő jelentett arról, hogy mi és hogyan történik a szekszárdi alapszervezetben.

Szolgálataiért cserébe anélkül indították egy belső pártválasztáson, hogy nem is volt tagja a Jobbiknak...

Amikor mindez bebizonyosodott a szekszárdi szervezet elkeseredésében önmagát oszlatta fel. A tagok mindenféle kapcsolatot megszakítottak a Jobbikkal.

A TV2 Tények című műsorának teljes anyaga itt nézhető meg. Szó esik arról is, hogyan és miért állíttatta le a Jobbik vezetősége és személyesen Vona Gábor azt a vizsgálatot, amelyben a helyi jobbikosok a Hadházy család okirat hamisító, földszerző akcióit vizsgálták.

címkék: