SZTÁRDZSÚSZ

Bé­bi­bumm a sztár­vi­lág­ban, sorra szü­let­nek a ma­gyar kis­ba­bák

Még csak most kez­dő­dött el az év, máris szá­mos hazai hí­res­ség je­len­tette be, hogy 2019-ben bővül a csa­lád­juk! A hazai sztá­rok sem­mi­ben nem kü­lön­böz­nek a civil szü­lők­től: össze­ál­lí­tá­sunk­ból ki­de­rül, hogy ugyan­azok­kal az örö­mök­kel és ag­go­da­lom­mal ta­lál­ják szem­ben ma­gu­kat kis­ma­ma­ként, mint bárki más.

Tücsiék sokáig szenvedtek a névválasztással

Tücsi és vőlegénye, Sofron István már tűkön ülve várják, hogy végre kezükbe foghassák első gyermeküket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

A népszerű modell a 36. hétben jár, és szinte minden szükséges holmit megvettek már ba abájuk számára, ám a névválasztással komoly gondjuk akadt. Tücsiék hónapokon keresztül válogattak, mire megtalálták a végső befutót.

Elsődleges szempontjuk az volt, hogy kislányuk nevét nemzetközileg is megértsék, így esett a választásuk a Nara Shopie-ra.

„Nehezen választottuk ki, mert azt gondolom, hogy nagy felelősség egy kis csöppséget egy életre elnevezni. Ráadásul két nevet adunk neki, mivel így van esélyünk arra, hogy legalább az egyik tetszeni fog a kislányunknak, mikor nagyobb lesz” – árulta el Tücsi a részleteket.

Eközben a címlapon

Még nem tudni a baba nemét

Cooky és Debóra második babájukat várják. Ez a terhesség a vártnál jobban megviseli a kismamát, aki lassan túl van a harmadik hónapon.

„Debóra elkerüli a konyhát, mert émelyeg az illatoktól. Sokat fogyott is, mert a terhesség első hónapjaiban állandó rosszullétek kínozták, semmilyen étel nem maradt meg benne” – árulta el a rádiós, aki mindenben támogatja jegyesét és nagyon boldog, hogy ismét apuka lesz.

Fotó: Markovics Gábor

„Másfél év lesz a két gyerek között, szerintem ez jó így. Azt még nem tudjuk, hogy fiú lesz vagy lány, de mivel van már egy kisfiúnk, örülnénk egy lánynak. A legfontosabb mégis az, hogy egészséges legyen”  – szögezte le Cooky, aki még szeretne Debórával gondolkodni a lehetséges névvariációkon.

A további részleteket megtalálod a napilap keddi számában! Keresd az újságárusoknál!