KÜLFÖLD

"Be akar­juk ve­zetni a sáriát Né­met­or­szág­ban." Ex-musz­lim, vi­deón

A bri­tek ta­valy már el­kö­vet­ték a tör­té­nelmi hibát, a sária en­ge­dé­lye­zé­sét. Az isz­lám tör­vény­ke­zés ugyanis a musz­lim ter­jesz­ke­dés kulcs­fon­tos­ságú esz­köze.
  • Szerző: SZM

Hihetetlen, hogy a “művelt Nyugat” mennyire nincs tisztában azokkal a teljesen logikus, egyben életveszélyes lépésekkel, amelyek mentén az iszlám hódítás halad. A sária (iszlám törvénykezés) engedélyezése Nagy-Britannia vezetőinek az egyik legnagyobb tévedése volt a tavalyi év során.Ma az országban már számos “sária bíróság” működik.

Néhány napja idéztünk egy svédországi videóból, amelyben egy szomáliai nő így fogalmazott: “Ha Svédország elismeri a sária bíróságokat, akkor a muszlimoknak új követeléseik lesznek, mint például a saját enklávéik irányítása a svéd társadalom beavatkozása nélkül. A végső cél az, hogy sária az egész Svédországot irányítsa. Ez a hosszú távú cél és az iszlámnak végtelen sok türelme van. Ahogy az iszlámhívők mondani szokták: „Neked van órád, de nekünk van időnk.”

Az alábbi videón részint ugyanezt mondja a Németországban élő Hicham Nostik, akit a közösségi médiában „marokkói hitetlennek” neveznek. A magyar feliratos videó a napokban került fel a Videa megosztóra.