HŰHA

Gyű­rű­zik a bot­rány: Baukó Éva ta­núk­kal cá­folja Havas ha­zug­sá­gát

To­vábbra is forr­nak az in­du­la­tok az egy­kori va­ló­ság­show-sze­replő és ál­lí­tó­la­gos sze­xu­á­lis zak­la­tója körül.
  • Szerző: Totti

Mint azt a napilap is megírta: Baukó Éva perverz molesztálással gyanúsítja egykori főnökét. Havas Henrik először egyszerűen csak annyit reagált a vádakra: lesz...m, tegnapi könyvbemutatóján mégsem jelent meg.

A mindent kitálaló lány tovább gerjeszti a botrányt és tanúkkal tudja igazolni, hogy volt főnöke hazudik, amikor azt mondta: nem is dolgozott nála. S bár fizikai atrocitás nem történt, állítása szerint Havas verbálisan rendszeresen zaklatta abban az öt hétben, amíg az asszisztenseként dolgozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Rengeteg támadást kaptam, de ezeket már megszoktam az évek során- mondta a Bors napilapnak a valóságshow-szereplő. - Ugyanakkor szeretném tisztázni, hogy tanúim is vannak arra, hogy Havas Henrik személyi asszisztense voltam. Henriknek volt egy Krisztián nevű sofőrje, aki mindenhova furikázta őt, és szintén tudott rólam. Havas még Liptai Claudiának is úgy mutatott be, mint a személyi asszisztense, de amikor műsora volt a Story TV-n, a felvétel után ott is mindenki az asszisztenseként ismert meg. Nem tudom, hogy nem képes emlékezni erre. Ráadásul sem apám, sem egyik nagyapám sem volt téglagyár-igazgató.”