SZTÁRDZSÚSZ

Baukó Éva ennél már biz­to­san nem tud meg­le­pőb­bet mon­dani!

Az Édes Élet sztárja szo­ká­sá­hoz híven megint meg­hök­ken­tette az em­be­re­ket, ami­kor Ale­kos­szal való kap­cso­la­tá­ról me­sélt. El­árulta ugyanis, mi is van va­ló­já­ban ket­te­jük kö­zött.
  • Szerző: MMB.

Baukó Éva legtöbbször mellmutogatásávalés furcsa tetteivelhívja fel magára a figyelmet, most azonban érzelmesebb oldalát mutatta meg a nagyközönségnek. A Kiskegyednek adott interjújában ugyanis magánéletéről vallott, és végre azt is elmagyarázta, hogy mit érez pontosan Alekosz iránt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Az Édes élet egyik szerkesztője jól megfogalmazta: olyan a mi párosunk, mint Hacsek és Sajó. Ilyen jól együttműködő férfi-női partnerség talán nem is volt még a televíziózás történetében. Vannak vitáink is, de alapvetően mindig jó a viszony. Ő szerelmes volt belém a villában, de most már ő sem tekint rám nőként. Mélyebb dolog van köztünk, mint a szerelem

- jelentette ki meglepő módon Éva, aki ennek ellenére mégis csak barátként tekint hű celebtársára. Habár sokszor próbálta rávenni Alekoszt a családalapításra, mégis másmilyen férfit képzel el magának.

Alekosz és Baukó Éva több mint egy szerelmespár. (Fotó:Facebook)
Alekosz és Baukó Éva több mint egy szerelmespár. (Fotó:Facebook)

"Jó volna megtalálni a társam, mert bár a médiát nem hagyom ott, de az anyaságra is vágyom már nagyon. De azt nehéz megmondani, milyen férfi keresek. Szeretem, ha fel tudok nézni valakire, ha tudok támaszkodni rá, és nem csak anyagi értelemben. Persze fontos a pénz is, nem mondom, hogy nem. Eltartom magam, de neki is legyen autója, lakása. Nem azt várom valakitől, hogy milliárdos legyen, de mondjuk ne az anyjával éljen negyvenévesen. A külső is fontos. Legyen például haja, a kopasz csávók nem tetszenek. És esze is legyen" – írta le álompasiját a az Édes Élet sztárja.