SZTÁRDZSÚSZ

Baukó Éva ennél már biztosan nem tud meglepőbbet mondani!

Az Édes Élet sztárja szokásához híven megint meghökkentette az embereket, amikor Alekosszal való kapcsolatáról mesélt. Elárulta ugyanis, mi is van valójában kettejük között.
  • Szerző: MMB.

Baukó Éva legtöbbször mellmutogatásával és furcsa tetteivel hívja fel magára a figyelmet, most azonban érzelmesebb oldalát mutatta meg a nagyközönségnek. A Kiskegyednek adott interjújában ugyanis magánéletéről vallott, és végre azt is elmagyarázta, hogy mit érez pontosan Alekosz iránt.

Az Édes élet egyik szerkesztője jól megfogalmazta: olyan a mi párosunk, mint Hacsek és Sajó. Ilyen jól együttműködő férfi-női partnerség talán nem is volt még a televíziózás történetében. Vannak vitáink is, de alapvetően mindig jó a viszony. Õ szerelmes volt belém a villában, de most már ő sem tekint rám nőként. Mélyebb dolog van köztünk, mint a szerelem

- jelentette ki meglepő módon Éva, aki ennek ellenére mégis csak barátként tekint hű celebtársára. Habár sokszor próbálta rávenni Alekoszt a családalapításra, mégis másmilyen férfit képzel el magának.

"Jó volna megtalálni a társam, mert bár a médiát nem hagyom ott, de az anyaságra is vágyom már nagyon. De azt nehéz megmondani, milyen férfi keresek. Szeretem, ha fel tudok nézni valakire, ha tudok támaszkodni rá, és nem csak anyagi értelemben. Persze fontos a pénz is, nem mondom, hogy nem. Eltartom magam, de neki is legyen autója, lakása. Nem azt várom valakitől, hogy milliárdos legyen, de mondjuk ne az anyjával éljen negyvenévesen. A külső is fontos. Legyen például haja, a kopasz csávók nem tetszenek. És esze is legyen" – írta le álompasiját a az Édes Élet sztárja.