TESTFACTOR

Bát­ran meg­mu­tatta na­rancs­bő­rét a mo­dell, így segít a nők­nek

Sop­hie Turner du­ci­mo­dell sze­rint tel­je­sen mind­egy, ho­gyan né­zünk ki, a leg­fon­to­sabb, hogy sze­res­sük ma­gun­kat és a tes­tün­ket. Erre biz­tat most min­den nőt.
  • Szerző: Z.B.
A nők 93 százaléka küzd narancsbőrrel
A nők 93 százaléka küzd narancsbőrrel
Fotó: 123RF

Semmi baj nincs azzal, ha változni és változtatni szeretnénk, de nem szabad utálatot és dühöt táplálni egyik testrészünk iránt sem. Az is a részünk, valamiért olyan lett, amilyen - mondja a brit Sophie Turner ducimodell.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lehet, hogy helytelenül táplálkozunk, keveset sportolunk vagy egy betegség miatt alakult ki a súlyfeleslegünk, esetleg a narancsbőrünk. Ismerjük fel, és változtassunk rajta!

Ne utáljuk magunkat, mert azzal ártunk a szépségünknek igazán!

A modellt már több mint 267 ezren követik világszerte, ő pedig inspiráló mondatokkal és képeivel ad reményt mindenkinek.

"12 éve küzdök a cellulitisszel, még akkor is volt narancsbőröm, amikor aktívan sportoltam és sokkal vékonyabb voltam, mint most. A legfontosabb, amit az út során megtanultam az, hogyan tudom elfogadni magam, és hogy a nőiesség és a szépség nem néhány gödröcskén, vagy pluszkilókon múlik. Sok évig gyűlöltem magam, de ma már egyáltalán nem zavar, hogy futás közben reng a combom. Szeretném, ha minden nő így érezne a teste iránt " - nyilatkozta.