SHOWBIZ

Vi­lág­szín­vo­nalú tech­ni­kát ka­pott a Bar­tók és a Dankó Rádió

Pén­tek dél­előtt végre a nagy­kö­zön­ség is meg­te­kint­hette az MTVA hosszú hó­na­po­kon át tartó mun­ká­já­nak ered­mé­nyét, a Bar­tók és a Dankó rádió va­do­natúj stú­di­óit. A Ri­post most exk­lu­zív fo­tó­so­ro­za­ton mu­tatja be, mi­lyen ki­váló kö­rül­mé­nyek kö­zött dol­goz­hat­nak a két rádió mun­ka­tár­sai.

Az MTVA a saját erejéből és tudásából valósította meg ezt a projektet. A korábbi állapotokhoz képes ég és föld a különbség, hiszen eddig ideiglenes stúdiókban dolgoztak, most viszont egy olyan állandó teret kaptak, ami az európai színvonalat is felülmúlja.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

"A Bartók rádió két, míg a Dankó rádió egy stúdiót kapott, amelyek olyan szintűek, hogy a világon bárhol megállnák a helyüket. A vadonatúj technikai berendezésekkel sokkal több a lehetőségünk, a tágas tér miatt a stúdiók sok vendég fogadására is alkalmasak. Akár egy kisebb zenekart is vendégül tudunk látni, hiszen kényelmesen elférnek" - mondta el Devich Márton, a Bartók Rádió csatornaigazgatója.

A stúdiók olyannyira modernek, hogy a hangzásvilág is jelentősen javult, így a hallgatók számára sokkal élvezetesebb kikapcsolódást jelenthet a rádiózás.

Fotó: Markovics Gábor

A rádiók munkatársai rendkívül boldogok, hiszen végre világszínvonalú körülmények között végezhetik a munkájukat.

További izgalmas képekért keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!