FÜLES

Ba­ro­nits Gábor ful­dok­lott Tatár Csilla szok­nyája alatt

Bár a pro­duk­ció köz­ben és után a szí­nész igye­ke­zett tar­tani magát, a Ri­post szem­fü­les mun­ka­társa ész­re­vette, hogy va­lami nem stim­mel.
  • Szerző: Buster

A fiatal színész és a műsorvezető latin szeretőkként mutatták meg péntek este a Csak show és más semmi! élő show-jában, mennyit lehet fejlődni latin táncban egyetlen hét leforgása alatt. Az előadás tetőpontján Baronits Gábor a feje fölé emelte Tatár Csillát, akinek csillámporral vastagon beszórt fodros szoknyája beterítette a színész arcát.

Fotó: Markovics Gábor

Ezt a momentumot a zsűri is kiemelte, és megmosolyogta, ám azt nem vették észre, hogy Gábor az értékelés alatt szinte levegőért küzdött.Amint tehette, kirohant a TV2 stúdiójának az udvarára, ahol perceken át fuldokló köhögéssel próbált megszabadulni a letüdőzött csillámpórtól. Gábor ugyan nem örült neki, hogy munkatársunk észrevette a küzdelmét, de elmesélte, mit élt át a produkció után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

„Nem is gondoltam, hogy létezik annyi csillámpor, mint ami az emelésnél az arcomba zúdult. Éppen akkor vettem mély levegőt, szóval jó adagot leslukkoltam belőle. Hihetetlenül irritálta mindenemet, de nem akartam fuldokolni az értékelés alatt, szóval csak ott feszengtem, és vártam, hogy kirohanhassak”

- mondta Gábor, aki tart is attól, hogy nem sikerült minden apró csillogó részecskétől megszabadulnia.

Fotó: Keller Mátyás

„Perceken át fuldokolva köhögtem az udvaron, olyan voltam, mint egy csillámpóni, aki éppen szivárványt hány.

Most már jó poén, de azért azokban a percekben okozott némi kellemetlenséget"

tette hozzá Baronits.

Eközben a címlapon