HŰHA

Óri­ási öröm­hírt je­len­tett be a Bár­dosi csa­lád, min­denki gra­tu­lált

Az olim­piai ezüst­ér­mes bir­kózó és fe­le­sége, Il­dikó szűk csa­ládi kör­ben ün­ne­pelte meg a kis Maja első szü­le­tés­nap­ját.
  • Szerző: Totti

A sportoló és felesége szűk családi körben ünnepelte meg második gyermekük első szülinapját. A kis Maja nagyon élvezte a felhajtást, és minden ajándéknak nagyon örült. Persze, hogy ne legyen féltékenység, a fiuk, Sankó is kapott játékot. Az ünnepeltnek pedig csodaszép tortát készített a nagymamája.

Itt még alig egy hónapos volt a kis Maja
Itt még alig egy hónapos volt a kis Maja
Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nekiesett és úgy szétkente magán a süteményt, hogy még a hajára is jutott

– mesélte nevetve a -nak Bárdosi Sándor felesége, Ildikó. „Nagyon meglepődtünk, hogy egyéves kora ellenére értette, mi történik, hogy ünnep van, és értékelt minden ajándékot. Mondjuk, ő mindent hamarabb kezdett el csinálni, mint általában a kisbabák. Tíz hónaposan felállt, tizenegy hónaposan sétált, most pedig már szaladgál. Sanyival csak ámulunk és bámulunk, mennyire ügyes. Testvérével, Sankóval nagyon szeretik egymást, persze, néha vadulnak is. Teljesen más a személyiségük, a lányunk vehemens, a fiunk inkább komoly. Ennek ellenére Maja sok mindent tanul a bátyjától, aki sokat foglalkozik vele, pedig még csak három és fél éves. Bármennyire nehéz volt az elmúlt év, főleg az első hat hónap a két gyerkőccel, nem adnám semmiért, nagyon büszkék vagyunk mindkettőjükre.”