ÉLETMÓDI

Bárcsak szőrösebb lehetnék: 17 döbbenetes vallomás

Ha azt gondoltad, hogy csak a nőknek lehet kisebbségi komplexusuk, ha a testükről van szó, akkor biztosan tévedsz. Ráadásul a férfiaknak nem is akármilyen problémákkal kell szembenézniük nap mint nap. Mutatjuk a részleteket!
címkék:
  • Szerző: A. G.

Általában a nők azok, akik bizonytalanabbak testükkel kapcsolatban és folyamatosan hasonlítgatják magukat egy általuk vagy a média által kitalált ideálhoz. A férfiak ezzel szemben sokkal magabiztosabbnak tűnhetnek, azonban legtöbbször csak arról van szó, hogy ők ezt a témát inkább hanyagolják. Előfordulhat az is, hogy inkább elfojtják, de belül azért őrlődnek bizonyos hiányosságok miatt.

A következő vallomásokból egyértelműen kiderül, hogy bizony a férfiak is végigmennek a saját küzdelmükön és nekik is megvannak a félelmeik.

"Szó szerint féltékeny vagyok a barátnőmre, mert neki edzenie sem kell és mégis természetesen szép és lapos a hasa. Az enyémen még egy téglalap sem rajzolódik ki..."

"Tinédzser koromban anorexiával küzdöttem. Igen, nemcsak a nőknek lehet negatív testképük. Szerencsére  a lelki dolgaim nagy része feldolgozásra került így sikerült kilábalnom ebből a borzasztó betegségből."

"Sajnos én is abba a kategóriába tartozom, akik nincsenek megelégedve a péniszük méretével. Kifelé sokszor magabiztosnak mutatom magam, azonban belül nagyon parázok miatta."

"Hiába csak 20 éves vagyok és ez még változhat, de tényleg olyan a testem, mint egy apukának. A családom is állandóan ezzel ugrat, eléggé ki tudok lenni tőle."

"Úgy látom a lányok most az izmos és végig tetovált pasikra buknak. Nekem egy tetkóm sincs - nem is szeretnék, ráadásul vékonyabb típus vagyok."

"Még a legelején megkérdezem a lányoktól, hogy mit szólnak a szőrös mellkashoz, én ugyanis azzal rendelkezem. Ha nem tetszik nekik, akkor nem is forszírozom a további randit."

Lapozz a folytatáshoz!


"A mitesszereim miatt alapozót kell használnom, mint a lányoknak - ciki nem ciki, de sokkal gázabb az szerintem, ha ott fénylenek a pöttyök a homlokomon."

"Amióta elkezdett őszülni a hajam, egyszerűen tele vagyok kisebbségi érzéssel, hiszen alig múltam 30. Festeni nem akarom, mert az egyből látszik és még jobban utálják a nők. Teljesen kivagyok emiatt."

"Én csak egy kicsivel több szőrt szeretnék a testemre, ugyanis olyan vagyok mint egy csupasz csiga. A mellkasomra és a lábamra mindenképp..."

"Férfiként is megjelenhetnek az úgynevezett növési csíkok a testen, sajnos az enyémet sem kímélik. Nagyon meg kell válogatnom miket is veszek fel felsőnek."

"Nem vagyok meleg, mégis sokan annak néznek. Kicsit lányosabb vonásaim vannak és a hangom sem igazán az a férfias bariton."

"Pasiként is szükség van gyantáztatásra, ugyanis a testem szinte minden egyes centiméterét szőr borítja. És a lányok a hátszőrt nem igazán kedvelik..."

"A mellkasomhoz képest elég nagy a mellbimbóm, nagyon kellemetlenül érzem magam miatta. Folyton szorosabb atlétát húzok az ingeim vagy a pólók alá, hogy ne látszódjon. Strandra pedig nem szívesen járok."

"Jó dolog, ha gyors az anyagcsere és működik a metabolizmus, de szinte egy gramm sem jön fel rám, hiába eszem annyit amennyi csak belém fér. Jobb lenne kicsit izmosabbnak lenni."

"Borzasztóan bánt a magasságom, alig vagyok 162 centiméter. Nem szívesen járok szórakozni sem emiatt, gondolj csak bele szinte mindenkinek a mellkasával nézek szembe..."

"Én teljesen ki tudok akadni, ha nem jól áll a hajam. Főleg a mostani belőtt hajú trenddel nagyon oda kell figyelni, nem lehet sok a zselé sem, de ha keveset rakok rá a ritkás hajamat elfújja a szél. Nekem ez a mániám."

"Utálom, ha a strandon a meztelen felsőtestemet bámulják. Olyankor zavarba jövök és úgy érzem, mintha teljesen csupasz lennék."

 

 

 

 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?