DIÉTA

40 kilót fo­gyott kis­ba­bája mel­lett és bom­banő lett a bu­da­pesti anyuka!

Akkor szó­lalt meg a vész­ha­rang Bar­ba­rá­ban, ami­kor test­sú­lya 1 mázsa fölé ke­rült. Sze­ren­csére még idő­ben rá­jött, hogy a ke­ser­gés­sel nem megy sem­mire, az álom­ala­kért ke­mé­nyen meg kell dol­gozni. Fan­tasz­ti­kus, amit elért!

Elképesztő akaraterőről tett tanúbizonyságot Greguritz Barbara, aki kisgyerekes anyukaként váltott életmódot és küzdötte le iszonyatos túlsúlyát.

Barbi sose volt vékony alkatú, jelentősnek mondható túlsúlyát tinédzser korában szedte fel. 20 évesen belevágott élete első komoly fogyókúrájába, akkor 25 kg-ot sikerült leadnia. Csakhogy hamar állapotos lett, és ekkor borult minden."A 4. hónap után igencsak megjött az étvágyam, aminek az lett a vége hogy szülni már 110 kg-al mentem. És a kórházból hazaérve még mindig 101 kg-ot mutatott a mérleg"- sóhajt Barbara, és azt is elárulja, hogy babázás közben  rákapott a cukros finomságokra. Így a kilók még csak véletlenül sem tűntek el róla, sőt...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Annyira ducinak látta magát, hogy sírva fakadt

"Állandó társam lett a szorongás, utáltam a testemet, a semmi lelkierőmet és a tehetetlenségemet. Nyomasztó időszak volt, mérlegre állni pedig egyáltalán nem mertem..." Szilveszterkor Barbara visszanézett magáról egy videót, és elsírta magát.

"Nagyon durván ducinak tűntem. Úgy éreztem: vagy most lefogyok,  vagy soha! Hirtelen belém hasított, hogy nem szeretnék dagi anyuka lenni, mert igenis lehetek csinos!

Az elkeseredett anyuka egy olyan internetes csoportból merített bátorságot és lelki erőt, ahol az édesanyák egymást motiválva osztják meg fogyástörténeteiket. Barbara azt gondolta, ha másnak sikerült, akkor neki miért ne sikerülhetne. Így szülés után 3 hónappal  belevágott az életmódváltásba, méghozzá az Update-rendszer szerint.

Eközben a címlapon

Barbi új életet kezdett

Első lépésként búcsút intett a fehér kenyérnek,a cukornak, és tornázni kezdett. Heti 5-6 alkalommal szobabiciklizett, kezdetben 20-30 perceket, de néhány hét múlva már 40-50 perc sem okozott gondot. 

"Az első 4 hét alatt 8 kg lement, és máris sokkal jobban éreztem magam. Így a tekerés mellé elkezdtem Réka DVD-ire tornázni, 20-30 perceket a saját tempómban. Most már a tekerés csak bemelegítés...

Illetve heti 1 alkalommal 50-60 percet bringázok, mellette 3-szor súlyzóval edzek. Igyekszem minél több húst enni, ha édességre vagy péksüteményre vágyom, akkor pedig irány az Update bolt! Januártól szeretnék eljárni kondizni most már a feszes izomzat a cél!

Mindenkinek azt tanácsolom, hogy igen is bele kell vágni és meg kell csinálni!

Bárki képes rá: nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

Ezt a fontos gondolatot magamra is tetováltattam.