SZTÁRDZSÚSZ

Meg­szó­lalt a nagy­be­teg ma­gyar éne­kesnő: ret­te­gek attól, hogy le­bé­nu­lok

Bangó Ma­rika fáj­dal­mai más­fél hó­nap­pal ez­előtt kez­dőd­tek. Az éne­kesnő kór­házba ke­rült, ahol meg­ál­la­pí­tot­ták: sú­lyos porc­ko­rong­sérve van. Ha­ma­ro­san mű­teni fog­ják.
  • Szerző: bdf

Óriási fájdalmakkal küzd Bangó Marika, aki leginkább attól retteg, hogy lebénulhat.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Rettenetesen telnek az éjszakáim. Olyan óriási fájdalmam van, hogy szinte egy percre sem tudom lehunyni a szemem.

Reggelre pedig annyira belefáradok már, hogy gyakorlatilag belealszom a szenvedésbe, akkor tudok egy picit aludni

– panaszolta az AcNews-nak Marika, aki hozzátette, porckorongsérve mellett más problémákkal is küzd. Hiába szed be fájdalomcsillapítókat, nem enyhülnek a fájdalmai. Kezelésekre jár, és orvosa már előjegyezte műtétre, most nem tud mit csinálni, várnia kell.

"Gyógytornára és masszírozásra járok, emellett pedig a kórházban rendszeresen infúziót kapok” – mesélte el az énekesnő, aki a házimunkát sem tudja rendesen elvégezni. De a családja és a barátai sok mindenben segítik őt.

„Egyre jobban nem bízok már a kezelésekben, attól tartok, nem fogom megúszni az operációt. Eleinte a műtét gondolatától is rettegtem csak úgy, mint attól, hogy lebénulhatok. Sírva kérdeztem az orvost, hogy mire számíthatok, ha tényleg bekövetkezik. (...) Kimerültem a fájdalomtól és a nemalvástól, nem bírom már, és nem bánnám, ha mindenen túl lennék” – mondta az énekesnő, akinek hamarosan újra be kell feküdnie a kórházba.

„Két hét múlva sajnos újra megyek a kórházba, és megismétlik a vizsgálatokat, infúziókúrát fogok kapni, talán ott eldől, mi lesz velem” – zárta a beszélgetést Marika.

Eközben a címlapon