SHOWBIZ

Nem hiszed el, mire cserélte a mikrofont Bangó Margit!

A Kossuth-díjas előadómûvész Varga Győzővel próbálta ki a piaci eladók életét.
  • Szerző: Ripost

Kofának állt Bangó Margit és Varga Győző! A Kossuth-díjas előadóművész és az Irigy Hónaljmirigy sztárja a Budapesti Nagybani Piacon segédkeztek a zöldségek és gyümölcsök árusításában, közben pedig szívesen elbeszélgettek mindenkivel.

A híres piac a huszonötödik születésnapját ünnepelte, Győzőék ezen jeles nap alkalmából látogattak el a piacra. Bangó Margit számára nem okozott gondot a piac forgataga, hiszen ő is ott szerzi be az élelmiszereket. Emellett ráadásul jól is szórakozik közben, gyakorta elegyedik szóba az emberekkel.

"Olyan, mintha már régről ismernénk egymást: váltok velük néhány szót és mérhetetlen szeretetet kapok tőlük. Szeretem bejárni az egész piacot, mindenhol megállok, megnézem az árukat, leméretem őket és közben jókat beszélgetünk."

A művésznőnek Varga Győző segédkezett a termékek eladásában és cipelésében.

„Szeretek finomakat enni és főzni is, ezért ha igazán szép árut szeretnék vásárolni, akkor kimegyek a piacra. Húst, gyümölcsöt és zöldséget szoktam főleg venni: hiszem, hogy a minőség a piacon a legjobb.”

A jubileumi születésnapi eseményt Garami Gábor a helyszínről jelentkező élő kívánságműsora színesítette. Az est lezárásaként a dolgozók a hírességekkel együtt megnézték a nagyszabású tűzijátékot, majd az ünnepséget 500 darab világító lufi felengedése koronázta meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?