FÜLES

Meg­szál­lott férfi zak­latja Bangó Mar­gi­tot, meg­ré­mült a csa­lád

Egyre több a vi­rág­cso­kor és az ap­róbb meg­le­pe­tés, az el­hi­va­tott il­lető már bőven át­lépte azt a bi­zo­nyos ha­tárt.
  • Szerző: Doris

Az utóbbi időben egyre több virágcsokor és meglepetés érkezik Bangó Margit otthonához. A művésznőnek elképzelése sincs, ki lehet a rejtőzködő hódoló, de az állandó zaklatástól már megrémült a család.

Nem telik el úgy nap ugyanis, hogy a kitartó rajongó ne hagyna egy csokrot, egy szál virágot vagy egy szívecskés dísztárgyat a művésznő otthona előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Engem nagyon nehéz meglepni, de most sikerült. Hál' istennek sok a rajongóm, aminek nagyon örülök, de vannak olyanok, akik már átlépnek egy határt és inkább zaklatóak. A kispesti háznál is volt, aki évekig járt a házamhoz, nagy nehezen sikerült csak "elcsípnünk", amikor végre megkértük Emillel és Tinával, hagyjon fel ezzel. Most egy újabb jelentkező van, aki mindig hagy valamit a postaládámban. Virág, virágcsokor, rózsaszálak, most pedig ez a szívecskés maci"

- mondta Bangó Margit.

A hódoló azonban nem hagyott fel a küldeményekkel és épp a család nagy kerti partija közepette hagyott egy hatalmas csokor liliomot a művésznő otthona előtt, ahonnan a becsengetést követően azonnal távozott. Tina, Margit unokája megelégelve ezt a helyzetet határozott lépésekre szánta el magát.

"Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki ez a bátor egyén, aki minden nap megajándékozza Mamát. Nincs ezzel baj, amíg nincs itt minden nap, de kezdünk abba az irányba menni. Féltjük őt, volt már, hogy zaklatták. Késő este jár haza a fellépésekről, szeretnénk őt biztonságba tudni"

- mondta Tina, aki úgy döntött visszanézi a biztonsági kamera feltételeit, a látottakba pedig nagymamáját is bevonja, amelynek a nézők is tanúi lehettek a Drága családom keddi adásában a Sláger TV-n.