LELKIZŐ

Ez el­ké­pesztő, bor­zal­mas dol­got mon­dott Bangó Mar­git­ról a beteg lánya

A Kos­suth-díjas elő­adó­mű­vész és egyet­len gyer­meke kö­zött évek­kel ez­előtt mér­ge­se­dett el a vi­szony. A ra­jon­gók so­káig azért druk­kol­tak, hogy ki­bé­kül­je­nek, de úgy tűnik, erre már semmi esély.

A jelek szerint már semmi esély nincs arra, hogy Bangó Margit és lánya, Marika valaha is kibéküljenek.

A Kossuth-díjas előadóművész évekkel ezelőtt, egy családi ügy miatt veszett össze annyira az egyetlen gyermekével, hogy az egész családjuk kettészakadt miatta. 

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

A rajongók közül sokan abban reménykedtek, hogy egyszer kibékülnek, főleg miután nemrégiben kiderült, hogy Marika  súlyos egészségügyi problémákkal küszködik és már járni is alig tud.

Volt, aki úgy vélte, hogy a baj majd összehozza a családot, ám ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna: a haragos feleknek eszük ágában sincs békülni, Marika ráadásul nem beszél túl tisztelettudóan az édesanyjáról.

"Mi nem foglalkozunk egymással! Ez a betegség az én életemhez tartozik; ő sem törődik ezzel, ahogy én sem az ő életével. Nem jelentünk már egymás számára semmit"– mondta a hot! magazinnak Marika, aki szerint lánya, Tina tehet a kialakult helyzetről.