TESZT

Bá­mu­la­tos ez a sze­mé­lyi­ség­teszt: ilyen tit­ko­kat még semmi nem fe­dett fel rólad

Ennél őszin­tébb teszt­tel eddig nem­igen ta­lál­koz­tál. Is­merd meg magad job­ban, mint va­laha!

Egy nagyon izgalmas kalandra hívunk. A kaland során elmerülsz majd a fantáziád világában, és meglepő mélységeit ismerheted meg személyiségednek. Ez a játék más, mint a többi. Itt most az a cél, hogy keress egy kényelmes helyet, dőlj hátra, hunyd be a szemed, és engedd, hogy magával sodorjon a képzeleted.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Készen állsz? Akkor vágjunk bele!

  • Képzed el, hogy egy hatalmas sivatagban egyedül sétálsz. Egy kockához érkezel, amit szemügyre veszel. Vizsgáld meg alaposan: milyen a mérete? Milyen a színe? Egyáltalán hol helyezkedik el maga a tárgy, amire éppen rátaláltál?

  • Ahogy továbbsétálsz, meglátsz egy létrát. De vajon mennyire van ez messze a kockától? És milyen színű a létra?

  • Mire észbe kapnál, egy lovat pillantasz meg. Nézd meg jól az ő színét is. És azt is, hogy milyen messzire látható a kockától és a létrától. Szabadon sétál vagy üget a ló? Van rajta nyereg és kantár, vagy csak a maga természetességében került eléd?

  • Váratlanul vihar kerekedik a sivatagban. De vajon mekkora ez a vihar? Heves és intenzív? Esetleg csak egy futó zápor? Mennyi ideig tart: könnyen továbbáll, vagy sokáig megmarad az eső?

  • Bár sivatagban vagy, meglepetésedre mégis virágot veszel észre. Vajon mennyi virágot látsz? És milyen színűek ezek? Közel vannak bármihez azok közül, amiket eddig láttál?

Most jegyezd meg mindazt, amit elképzeltél, esetleg írd is fel egy papírra, és már mutatjuk is, mit jelent, amit tudatalattid üzent neked. LAPOZZ!