SZTÁRDZSÚSZ

Ba­le­se­tet oko­zott a szí­nésznő: a sú­lyos sé­rült mil­li­ókra pe­relte be

Gwy­neth Palt­row egy szó nél­kül el­hagyta a hely­színt, a sú­lyos sé­rült sem ér­de­kelte.
  • Szerző: Ripost

Komoly per elé néz Gwyneth Paltrow, akitől 3,1 millió dolláros kártérítést követ egy 72 éves férfi. Még 2016-ban okozott síbalesetet a színésznő, aki segítségnyújtás nélkül elhagyta a Deer Valley-i helyszínt. Pedig a balesetnek súlyos sérültje is volt...

Terry Sanderson agysérülést szenvedett és több bordája is eltört. "A hátam mögül egy hisztérikus sikolyt hallottam, majd valaki eltalált hátulról" - mesélte a sajtónak az orvosként dolgozó sértett, aki hozzátette, az ütközés után a színésznő azonnal feltápászkodott és tovasiklott. Még csak azt se kérdezte meg, hogy van a földön fekvő idős férfi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem sokkal később Paltrow síoktatója kereste fel a férfit, és azt mondta, minden az ő hibája, nem a színésznő volt a vétkes. Majd ő is otthagyta a férfit. Se a színésznő, se a síoktató nem értesítette a sípálya üzemeltetőit vagy a mentőket, hogy baleset történt. Pedig Sandersonnak komoly fájdalmai voltak.

A színésznő mindent tagad, ám az ügyben van egy tanú is, aki az egész balesetet látta. Állítja, minden úgy történt, ahogy azt Sanderson elmondta - írta a Daily Mail.