HŰHA

Ba­le­set miatt vit­ték kór­házba az Irigy Hón­alj­mi­rigy ze­né­szét

Ku­tyája elé ug­rott, de ak­kora elán­nal moz­dult, hogy be­le­reccsent a bo­kája, még ekkor sem gya­na­ko­dott ko­moly prob­lé­mára...
  • Szerző: Ripost

– Átjött egy haverom, és alig álltunk neki a locsolórendszer kiépítésének, amikor ott termett a kutyám. Neki a ház mögötti részbe nincs bejárása, az a macskák birodalma, és legszívesebben mindet levadászná. Én marha, elfelejtettem rázárni a kennel kapuját. Elé ugrottam, de olyan nagy elánnal mozdultam, hogy belereccsent a bokám – idézte fel balesetét a mirigyes.

Először rándulásra gyanakodott. Mert nem fájt a lába, főleg amikor felpolcolta. Ám a vezetés nem ment, ezért a párja vitte el az aznapi koncertjükre. Ott még lépcsőzött is...

- Aznap éjjel viszont már négykézláb mentem ki a mosdóba, mert az egy lábon szökdelés nem tűnt célravezetőnek, de ezt azzal magyaráztam, hogy a koncerten biztos megerőltettem – magyarázta Uszki a Blikknek, aki másnap elkérte egy barátja használaton kívüli mankóit, majd a rákövetkező hétfőn azzal ment be a rendelőintézetbe.

Onnan rögtön kórházba küldtek, ahol megtudtam, több helyen is eltört a bal bokám, és lehet, hogy műteni is kell. Ledöbbentem, de csavarozásra végül nem került sor, és két hét múlva a gipsz is lekerül rólam – vázolta Uszi, aki szerencsésnek is érzi magát. – Még nem kezdődött el az év végi hajrá. Úgy fest, csak két Mirigy-bulit kell kihagynom. A december 9-i jótékonysági plüssárveréses rendezvényünkön viszont már biztosan ott leszek az AsiaCenterben – fűzte hozzá Uszkó László, aki nagyon hálás a kedvesének, Reinhardt Susanne-nek.