TÜZELŐÁLLÁS

Baj­ban a Li­ver­pool, rossz hírt ka­pott az or­vo­sok­tól Klopp

Most már biz­tos, hogy Mo­ha­med Sza­lah nem játsz­hat kedd este a Bar­ce­lona ellen. Ro­berto Fir­mino sem lesz ott a pá­lyán.
  • Szerző: HBK

A Liverpool labdarúgócsapatát irányító Jürgen Klopp hétfőn kora délután megerősítette, hogy a csapat legnagyobb sztárja, Mohamed Szalah nem játszhat kedd este a Barcelona ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

Szalah nem játszhat a Barca elleni visszavágón
Szalah nem játszhat a Barca elleni visszavágón
Fotó: AFP

Az egyiptomi játékos szombaton ütközött a Newcastle United kapusával a 73. percben, le is kellett cserélni. A mérkőzés hátralévő részét az öltözőből aztán végignézte Szalah, a 'Pool drukkerei bíztak abban, hogy nem akkora a gond. Mára kiderült, hogy sokba került a hétvégi 3–2-es győzelem Kloppéknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szalahnak agyrázkódása van, ez azt jelenti, hogy nem játszhat a Barcelona ellen. Ő azt mondta, hogy rendben van, de az orvosokat ez nem győzte meg. Hétvégén már számolhatok vele”jelezte Klopp. A Liverpool még az angol bajnoki címért is harcban van, ezért nagy szüksége lesz a szélvészgyors támadóra az utolsó fordulóban.

Ami a BL-t illeti, a Barcelona az elődöntő első mérkőzésén 3–0-ra nyert, ha ebből a helyzetből felállna a Liverpool, az kisebb csoda lenne. Az Anfielden rendezett visszavágón Roberto Firmino sem játszhat ágyéksérülés miatt.